Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 22 augustus 2019

Powerbeats Pro: sportief AirPods-alternatief nu in meer kleuren

Naast de AirPods 2 introduceerde Apple deze zomer ook de Powerbeats Pro. Deze draadloze oortjes zijn speciaal voor sporters, maar doen op gebied van functies niet onder voor de AirPods 2. Nu zijn er ook meer kleuren beschikbaar.

Aanvankelijk kwamen de Powerbeats Pro alleen in het zwart, maar nu kun je daarnaast ook kiezen uit marineblauw, mosgroen en ivoorwit. Extra kleuren hebben geen meerprijs, je betaalt nog steeds € 249,95 voor de varianten in meer kleuren.

Powerbeats Pro: AirPods 2 voor sporters

Dit zijn de eerste échte draadloze oortjes van Beats. Het merk dat in 2014 door Apple gekocht werd, maakte tot nu toe alleen Bluetooth-setjes met een kabel tussen links en rechts. Onder de motorkap hebben de Powerbeats Pro net als de AirPods 2 een Apple H1-chip, die zorgt voor een stabiele verbinding via Bluetooth 5 en ondersteuning voor “Hey Siri”. Muziek pauzeert net als bij de AirPods automatisch wanneer je ze uit je oren haalt. De accu gaat 9 uur mee, die van de AirPods 5 uur.

Aan de buitenkant zijn de PowerBeats Pro ook behoorlijk anders. Allereerst zijn het in-ear-headphones. Apple levert vier pasvormen mee. De oorhaakjes zorgen dat ze goed blijven zitten. Dat is niet alleen nuttig voor sporters, maar ook voor mensen met oren die niet compatibel zijn met AirPods.

PowerBeats Pro kleuren
Klik/tap voor groter.

Vier maanden vertraging

Hoewel de oortjes zelf nu in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, worden ze allemaal met een zwart doosje geleverd. Daarover gesproken: dat zorgt voor 24 uur extra capaciteit. Je kunt de sportieve oortjes in het doosje plaatsen en ze worden opgeladen. Wederom: net als de AirPods.

Aanvankelijk zouden de Powerbeats in april op de markt komen, maar dat werd uitgesteld tot juli. Nu, een maand later, is de lancering eindelijk afgerond. Een geval van beter laat dan nooit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Powerbeats Pro: sportief AirPods-alternatief nu in meer kleuren
Sluiten