Geen AirPower, wel 3-in-1-lader van Mophie in de Apple Store

Door: Raymon Mens - 4 reacties
Afbeelding: Mophie

Na lang wachten zei Apple eerder dit jaar dat AirPower, de in 2017 aangekondigde 3-in-1-lader voor iPhone, Apple Watch en AirPods, nooit zal verschijnen. Accessoiremaker Mophie zag een gat in de markt en heeft nu een eigen lader voor drie apparaten. Het mooie is: Apple verkoopt ‘m ook in de (Online) Apple Store.

Het Mophie draadloze 3-in-1-oplaadpad is exclusief bij Apple te koop. Naast een draadloze laadpad voor je iPhone, bevat het pad ook een deel voor de AirPods en stand voor de Apple Watch. Niet zo elegant als AirPower ooit zou worden, maar het werkt wel en belangrijker nog: is ook echt te koop.

Mophie maakt een praktische 3-in-1-lader

Er zijn al langer draadloze laders met plaats voor twee apparaten, maar drie apparaten tegelijk laden is zeldzaam. Het nieuwe accessoire van Mophie voorziet een iPhone van 7,5 watt stroom zodat op volle snelheid draadloos geladen kan worden. Voor de AirPods is een aparte zone en de Apple Watch wordt op een standaard opgeladen, zodat nachtklokmodus geactiveerd wordt. Je AirPods-doosje zit het scherm van de Apple Watch ook niet in de weg.

Het is niet zo elegant als AirPower. Je moet de apparaten op een vaste plaats leggen en kunt ze niet overal op het draadloze laadpad wegleggen. Apple was dit wel van plan met AirPower, maar het bleek technisch niet haalbaar. Dit is een zeer acceptabel compromis.

mophie 3-in-1 airpower
Klik/tap voor groter. Afbeelding: Mophie

Exclusief bij Apple in plaats van AirPower

De adviesprijs van € 149,95 is pittig, maar niet ongewoon voor de premium accessoires die Mophie maakt. De draadloze 3-in-1-oplaadpad is alleen in de Apple Store te krijgen. Dat wil zeggen: in de fysieke winkels in Amsterdam, Den Haag of Haarlem of in de Online Apple Store. Verzending is gratis en gebeurt binnen één dag.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  NTT

  Ook geschikt voor de PowerBeats Pro?

 • Profielfoto
  jph

  In belgische App Store kost deze maar 139,95€.

 • Profielfoto
  Sugar and Cream

  Heb ik dit ook al niet afgelopen weekend gelezen?

 • Profielfoto
  Geert

  Zojuist de mophie draadloze 3-in-1-oplaadpad binnen gekregen!
  Even de veiligheidsvoorschriften gelezen en daarin staat dat je de pad uit moet zetten als je hem niet gebruikt en dat je dit doet door de kabel uit de pad te halen. Zijn er mensen die hem gewoon aan het stroom laten zitten, ook als er niks opgeladen wordt (bijvoorbeeld overdag). Lijkt mij dat dit gewoon moet kunnen toch? Of bedoelen ze als je hem een tijd lang niet gebruikt?