Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 22 augustus 2019
Leestijd: 1 minuut

Bose Portable Home Speaker: veel­zijdige nieuwe AirPlay 2 speaker

Bose heeft de Portable Home Speaker onthuld. Een veelzijdige en draagbare speaker met onder andere Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect en AirPlay 2. De speaker heeft ook ondersteuning voor Google Assistent en Alexa. Zoals de naam al doet vermoeden is het een draagbare speaker, met accu en handvat.

De Bose Portable Home Speaker heeft een accuduur van maximaal 12 uur. De cilindrische behuizing van aluminium is beschermd tegen spatwater, heeft een diameter van 10 centimeter en is 19 centimeter hoog. Het is de eerste slimme speaker van Bose met een accu.

Portable speaker met AirPlay 2, USB-C en meer

Volgens Bose maakt het niet uit waar de luidspreker is, het 360-graden geluid zorgt ervoor dat aan alle kanten dezelfde kwaliteit wordt uitgestraald. In tegenstelling tot de Home Speaker 300 en 500 heeft het draagbare model geen aux-ingang. Wel aanwezig: een USB-C-poort om snel op te laden en een handvat om de speaker makkelijk te vervoeren. De waterbestendigheid is ipx4, wat wil zeggen dat de speaker beschermd is tegen regen en opspattend water (spatwaterdicht), maar niet tegen volledige stralen.

Bose heeft nog geen prijs- en beschikbaarheidsinformatie verstrekt voor Nederland. In de VS zal de Bose Portable Home Speaker op 19 september te koop zijn voor 349 dollar. Binnenkort valt er overigens wat te kiezen op dit gebied, want ook Sonos staat op het punt om een vergelijkbare speaker te onthullen. Het Deense Libratone biedt dit soort speakers al langer aan en liep met de Zipp (achteraf gezien) ver vooruit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bose Portable Home Speaker: veel­zijdige nieuwe AirPlay 2 speaker
Sluiten