Apple Financial Services: zakelijk leasen is de beste deal

1 reactie
Apple leasen
Bron: Igor Son

Apple-apparaten combineren een mooi ontwerp en veel gebruiksgemak met het beste wat technologische innovatie te bieden heeft. Van de nieuwste Mac tot de beste iPhone: het vormt binnen bedrijven niet alleen een visitekaartje naar klanten toe, maar biedt ook werknemers een goed platform om productief te zijn.

Hardware van Apple is dus de beste keuze voor op de werkvloer, maar de aanschaf vergt een forse investering. Zeker voor bedrijven met een groeiend aantal werknemers. Gelukkig is er een goede oplossing: leasen. Apple heeft partners zoals Pro Warehouse die de beste hardware kunnen aanbieden. Geen hoge investeringen en een lager bedrag onderaan de streep.

Goedkoper en flexibeler dan losse aanschaf

Het zakelijk leasen van een iPhone, iPad of Mac voor medewerkers heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Het ontzorgt de ondernemer en maakt Apple-hardware goedkoper. Hoe dan? Heel simpel. Door gebruik te maken van Apple Financial Services wordt de restwaarde van een product al meegerekend in het leasebedrag. Dat zorgt voor lage, voorspelbare kosten. Een Apple-partner als Pro Warehouse regelt niet alleen de lease, maar verzorgt ook de implementatie, het beheer en de accessoires. Dit hele pakket kan gefinancierd worden door middel van leasen.

Door deze oplossing kunnen de kosten voor aanschaf van de hardware in andere zaken geïnvesteerd worden. Waardevermindering is niet aan de orde en het totaalbedrag valt lager uit dan bij kopen.

Een voorbeeld: de 13-inch MacBook Pro voor 20 medewerkers zou € 28.300,- in aanschaf kosten. De afschrijving is drie jaar. Leasen is echter mogelijk voor in totaal € 22.276,80 voor een looptijd van drie jaar. Dat bespaart € 6.023,20 oftewel 21 procent.

Apple leasen
Klik/tap voor groter. (Bron: Gabriel Beaudry)

Geen rente op Mac en iPad

Pro Warehouse werkt samen met verschillende organisaties om op maat de beste lease-oplossing te vinden. Op het gebied van operationele lease kan Pro Warehouse daardoor een breed scala aan mogelijkheden aanbieden. Daarbij is Apple Financial Services vooral interessant. Tot 28 september is er namelijk 0 procent rente bij een flexibel contract van Apple Financial Services. Een prima manier om het beste in huis te halen, de kosten te verminderen en alleen te betalen voor gebruik.

Over Pro Warehouse

Pro Warehouse is dé zakelijke Apple Reseller van Nederland. Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt, zet Pro Warehouse zijn kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT graag in, om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn. Vanaf de installatie tot en met het onderhoud van de systemen, Pro Warehouse neemt alle zorgen uit handen. Met de consultants van Pro Warehouse haal je ervaren experts in huis, die ervoor zorgen dat de IT-omgeving optimaal blijft presteren, waardoor er een last van je schouders valt. Als Apple Authorised Enterprise Reseller is Pro Warehouse een volwaardige Apple-partner om organisaties te helpen met oplossingen, diensten en hardware van Apple.

In samenwerking met Pro Warehouse