Night
Night App Store 3 augustus 2019

Apple brengt macOS Mojave 10.14.6 aanvullende update uit

Slechts anderhalve week na de 10.14.6 update voor macOS Mojave heeft apple een nieuwe update uitgebracht. De macOS Mojave 10.14.6 aanvullende update corrigeert een probleem met de slaapstand.

De aanvullende update lost een probleem op dat kan voorkomen bij bepaalde Mac’s, waardoor deze niet goed uit de slaapstand komen. Apple beveelt aan dat alle gebruikers de nieuwe aanvullende update installeren om dit probleem op te lossen.

De oorspronkelijke macOS Mojave 10.14.6 loste ook al een bug op, die een grafisch probleem kon veroorzaken bij het ontwaken uit de slaapstand. Kennelijk werkte die oplossing niet op elk type Mac. De huidige 10.14.6 update bevat naast de oplossing voor de zogenaamde ‘sleep bug’ ook andere bugfixes. Verder biedt de update ook verschillende verbeteringen aan de Apple News + -service en de Apple Nieuws app.

Klik/tap voor groter.

Hoe installeer je de macOS Mojave 10.14.6 aanvullende update?

De aanvullende update kan worden gedownload door naar
➝ Systeemvoorkeuren ➝ Software-update te gaan en de voor de optie Nu bijwerken te kiezen.

Heb je nog geen update naar 10.14.6 uitgevoerd? Als je nu de update uitvoert zit hier de aanvullende update bij inbegrepen. De hele update kan je ook van het support-gedeelte van de Apple website downloaden.

Reageer op artikel:
Apple brengt macOS Mojave 10.14.6 aanvullende update uit
Sluiten