Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 20 juli 2019
Leestijd: 1 minuut

Weekend poll: wanneer kocht jij je eerste Apple-product?

Apple bestaat al sinds 1976, het bedrijf werd toen opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Als mainstream merk zal het Apple-logo echter pas later bij iedereen op het netvlies zijn gebrand zijn. Waarschijnlijk door de iMac in 1998 (21 jaar geleden), iPod in 2001 (18 jaar geleden) en iPhone in 2007 (12 jaar geleden).

In het kader van komkommertijd, stoppen we deze week een all-time favourite in de weekend poll. Wanneer kocht jij je eerste Apple-product? Stemmen kan tot en met maandag. Toelichten welk product het was, kan uiteraard in de reacties.

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Weekend poll: wanneer kocht jij je eerste Apple-product?
Sluiten