Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 12 juli 2019

AirPods 2 voor sporters: Powerbeats Pro nu te koop

De eerste échte concurrent voor de AirPods 2 komt van Apple zelf. Dochterbedrijf Beats heeft de Powerbeats Pro uitgebracht. Het zijn nieuwe oortjes met alle voordelen van de AirPods 2. Ze zijn ook volledig draadloos, laden in een doosje en hebben oorhaakjes zodat ze bijvoorbeeld tijdens het sporten beter blijven zitten.

Dit zijn de eerste échte draadloze oortjes van Beats. Het merk dat in 2014 door Apple gekocht werd, maakte tot nu toe alleen Bluetooth-setjes met een kabel tussen links en rechts. Dat is nu verleden tijd. Op technisch gebied zijn de Powerbeats Pro gelijkwaardig aan of beter dan de AirPods 2. De adviesprijs is € 249,95 en de oortjes zijn nu te koop.

AirPods 2 vs. Powerbeats Pro

De Powerbeats komen net als de AirPods met een eigen case. Deze case bevat ook een Lightning-aansluiting en kan de oortjes door de ingebouwde accu opladen. De accu gaat 9 uur mee (die van de AirPods 5 uur) en door ze af en toe in de case te doen heb je 24 uur luisterplezier. De PowerBeats Pro hebben net als de AirPods 2 een Apple H1-chip, die zorgt voor een stabiele verbinding via Bluetooth 5 en ondersteuning voor “Hey Siri”. Muziek pauzeert net als bij de AirPods automatisch wanneer je ze uit je oren haalt.

De belangrijkste reden om voor de nieuwe oortjes van Beats te gaan is echter de pasvorm. Ze zijn in-ear en worden met vier verschillende pasvormen geleverd. De oorhaakjes zorgen dat ze goed blijven zitten. Dat is niet alleen nuttig voor sporters, maar ook voor mensen met oren die niet voor AirPods gemaakt zijn.

PowerBeats Pro 2019 16x9
Klik/tap voor groter.

Nu te koop

De nieuwe oortjes van Beats werden in april aangekondigd en zijn nu te koop. Apple stelde de Europese lancering enkele maanden uit, maar nu is het toch zo ver. Met een prijs van € 249,- zijn de Powerbeats iets duurder dan de AirPods 2 met draadloze oplaadcase, die voor € 229,- over de toonbank gaan. De PowerBeats Pro zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Ze worden ten slotte geleverd met oordopjes in vier verschillende maten en inclusief een Lightning-naar-USB-A oplaadkabel. [Update: additionele kleuren zijn nu ook naast zwart verkrijgbaar]

PowerBeats Pro kleuren
Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
AirPods 2 voor sporters: Powerbeats Pro nu te koop
Sluiten