Advertorial
Advertorial Gesponsord 18 juli 2019

ProCare van Pro Warehouse is dé zakelijke Apple-garantie

Consumenten hebben met AppleCare een optionele uitgebreide garantie op Apple-producten en worden beschermd door de wettelijke garantie. Bij een zakelijke iPhone, iPad of Mac is dat heel anders. Daar is alleen de fabrieksgarantie van toepassing. Nu komt Pro Warehouse met de makkelijkste manier van zakelijke garantie. Maak kennis met ProCare.

ProCare biedt alles waar de zakelijke gebruiker en IT-afdeling op zit te wachten. Het is niet alleen een verlenging van de standaard fabrieksgarantie met twee jaar, het bevat ook een gratis pick-up & return service. Pro Warehouse komt defecte of beschadigde apparaten ophalen en brengt ze gerepareerd terug. Ultiem ontlast tegen een scherpe prijs.

ProCare helpt IT-afdeling en werknemer

Er zijn twee verschillende care packs. Het standaard ProCare-garantiepakket verlengt de standaard Apple-garantie van één jaar tot drie jaar. Dit pakket dekt productie- en fabrieksfouten. Ook wordt het apparaat gratis opgehaald en, na reparatie, weer afgeleverd door de pakketdienst van Pro Warehouse. Deze vorm komt het dichtst in de buurt van de AppleCare-standaard.

Daarnaast is er de ProCare+, waarbij ook schade die medewerkers onbewust veroorzaken is gedekt. Denk aan val-, stoot- en waterschade. Het eigen risico voor een iPhone of iPad is slechts € 55,- ex btw, ongeacht wat het defect is. Een reparatie onder ProCare+ kan één keer, gedurende de looptijd van de overeenkomst. Schade aan een Mac heeft een eigen risico van € 79,- ex btw per reparatie. Bij ProCare+ voor macOS zijn standaard twee schadegevallen inbegrepen. Een leenmachine is voor een eenmalige betaling van € 49,- ex btw beschikbaar. Zo kan een werknemer altijd snel door met zijn werk.

Diagnose altijd gratis

Voor zakelijke gebruikers is niets frustrerender dan onverklaarbare klachten. Een helpdesk of IT-afdeling kan deze niet altijd makkelijk reproduceren. Ook daar komt ProCare goed van pas. Diagnosekosten zijn namelijk altijd gedekt. Zo is er geen belemmering om apparaten met een twijfelachtige werking te laten checken.

Toe aan minder gedoe? ProCare is er voor alle zakelijke Apple-gebruikers. Of het nu om 5, 50 of 5000 werknemers gaat. De prijzen en alle details zijn te vinden op de site van Apple-partner Pro Warehouse.

Reageer op artikel:
ProCare van Pro Warehouse is dé zakelijke Apple-garantie
Sluiten