Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 22 juli 2019
Leestijd: 1 minuut

macOS Mojave 10.14.6 beschik­baar: grafische bugfixes en meer

Apple heeft macOS Mojave 10.14.6 uitgebracht. Het is waarschijnlijk de laatste grote update voor macOS Mojave, want in het najaar komt macOS Catalina (10.15) uit. In de update van vandaag worden geen nieuwe functies toegevoegd, maar wel een groot aantal bugs opgelost.

macOS Mojave 10.14.6 herstelt opvallend veel grafische bugs. Apple lost een probleem op dat op de Mac mini voor een zwart scherm zorgde bij het bekijken van video op volledig scherm. Ook grafische glitches die ontstonden bij het uit slaapstand halen van een Mac zijn opgelost.

macOS Mojave 10.14.6: alle verbeteringen op een rij

Deze update:

  • Lost een probleem op waarbij er geen nieuwe Boot Camp-partitie kon worden aangemaakt op een iMac en Mac mini met Fusion Drive.
  • Verhelpt een probleem waarbij je computer kon blijven hangen wanneer deze opnieuw werd opgestart.
  • Verhelpt een grafisch probleem dat zich kon voordoen wanneer de computer uit de sluimerstand werd gehaald.
  • Lost een probleem op waardoor schermvullende video mogelijk zwart werd weergegeven op de Mac mini.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van het delen van bestanden via SMB.
Klik/tap voor groter.

Laatste grote update voor oude Mac Pro

macOS Mojave 10.14.6 is de laatste grote update die de oude Mac Pro (2012 en eerder) krijgt. Deze Macs krijgen in het najaar geen update naar macOS Catalina. Dat is echter niet voor iedereen een bezwaar, want Apple ondersteunt oudere macOS-versies nog twee jaar met beveiligingsupdates. Voor fans is de offline update beschikbaar op dit adres. Apple levert ook beveiligingsupdates voor macOS Sierra (2019-004) en High Sierra (2019-004).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
macOS Mojave 10.14.6 beschik­baar: grafische bugfixes en meer
Sluiten