Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 25 juli 2019

IKEA GUNNARP: slimme lampen voor de badkamer op komst

IKEA blijft zijn assortiment met slimme lampen maar uitbreiden. Er zijn reeds een aantal nieuwe inbouwspots en lampen te koop, maar er is meer op komst. De TRÅDFRI-productlijn krijgt dit jaar nog een nieuwe toevoeging, namelijk GUNNARP. Dit zijn grote plafonnière voor in de badkamer. Ze werken ook met HomeKit.

De slimme GUNNARP-lampen zijn nog niet te koop, maar worden door IKEA al wel in een brochure genoemd. Die is voor 2019, dus we kunnen de nieuwe, slimme lampen nog dit jaar in de winkels verwachten.

IKEA GUNNARP in twee varianten

IKEA GUNNARP is straks in twee varianten verkrijgbaar: rond en vierkant. Naast bevestiging aan het plafond, kunnen de plafonnière ook aan de muur bevestigd worden. Of andere kleuren ook op komst zijn, is nog niet duidelijk. De plafonnière krijgen wel een IP44-certificering. Dat wil zeggen dat ze plensdicht zijn en er geen schade ontstaat bij besproeiing.

De slimme plafonnière voor de badkamer kunnen alleen wit licht in drie tinten tonen, geen kleur. Over de prijs is nog niets bekend.

IKEA badkamerlampen 001
Klik/tap voor groter.

Meer slimme lampen voor in de badkamer

Wie niet kan wachten en al slimme verlichting in de badkamer wil hebben, kan ook voor de kleinere inbouwspots die IKEA reeds verkoopt gaan. Deze zijn wat kleiner, maar hebben ook een IP44-certificering. Daarnaast is de TRÅDFRI-afstandsbediening vernieuwd en nu ook waterproof. Zo hoef je je telefoon niet in de badkamer te gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
IKEA GUNNARP: slimme lampen voor de badkamer op komst
Sluiten