Raymon Mens
Raymon Mens Diensten 18 juli 2019

Carpool Karaoke: Apple tekent voor derde seizoen

De marteling / fun* is nog niet voorbij. Op zijn YouTube-kanaal kondigt de Engelse presentator James Corden de verlenging van Carpool Karaoke: The Series aan. Apple gaat voor een derde seizoen. Nieuwe afleveringen moeten in de herfst te zien zijn via de Apple TV-app.

Ook in het derde seizoen zet Apple weer beroemdheden, muzikanten, acteurs, atleten en meer samen in een auto om populaire liedjes te zingen. Er staan weer veel nieuwe beroemdheden op de lijst, waaronder acteurs uit de populaire Netflix-serie Stranger Things.

Carpool Karaoke voor alle Apple-gebruikers

Carpool Karaoke begon ooit als onderdeel van de late-night talkshow van komiek James Corden. Hij zat samen met beroemdheden in de auto en zong liedjes. Bij Apple’s versie zit Corden niet in iedere aflevering. Beroemdheden nodigen elkaar uit. Vorig seizoen zagen we de Muppets, Matthew McConaughey, Weird Al Yankovic, Snoop Dogg, Brie Larson en Samuel L. Jackson. De setting beperkt zich ook niet langer tot de auto, er wordt ook op andere plaatsen opgenomen.

https://www.youtube.com/watch?v=NzgTZWgDTpM

De serie werd oorspronkelijk ontworpen als manier om Apple Music te promoten en was alleen voor abonnees van de streamingdienst te zien. Vorig seizoen werd Carpool Karaoke echter verplaatst naar de Apple TV-app. Dat was voor de meeste Europeanen een probleem, want deze app was alleen in de VS en Canada beschikbaar. Inmiddels is de nieuwe Apple TV-app wel overal beschikbaar. Het nieuwe seizoen komt in de herfst.

Gratis en betaalde series van Apple

Carpool Karaoke was een van de series waarmee Apple voorzichtig zijn ambities op het gebied van video-entertainment testte. Inmiddels is ook streamingdienst Apple TV+ onthuld en kunnen we rekenen op veel meer series van het bedrijf uit Cupertino. De series op Apple TV+ zullen echter een abonnement vereisen, terwijl Carpool Karaoke gratis te zien blijft.

* Doorhalen wat niet van toepassing is.

Reageer op artikel:
Carpool Karaoke: Apple tekent voor derde seizoen
Sluiten