Apple Back to School 2019: gratis Beats en meer bij Mac en iPad

Door: Raymon Mens - 2 reacties

Het is zomer en je kunt er de klok op gelijk zetten: Apple start zijn Back to School 2019-actie. Ook dit jaar krijgen studenten en docenten een gratis Beats-koptelefoon bij een iMac, MacBook of iPad. Het aanbod is geldig tot 17 oktober 2019. Dit jaar is er bovendien nog een extra voordeeltje voor studenten die een Mac of iPad voor hun studie kopen.

Naast de gratis koptelefoon, krijgen studenten ook 20 procent korting op AppleCare+. Dit pakket bevat een extra jaar garantie en een verzekering tegen ongelukjes die Apple bij een Mac of iOS-apparaat aanbiedt. Deze acties komen bovenop de 10 procent korting die studenten het hele jaar door krijgen.

Kiezen uit drie gratis Beats-modellen

Studenten en docenten kunnen dit jaar kiezen uit een van de drie gratis Beats-hoofdtelefoons. De Beats Studio3 Wireless, Beats Solo3 Wireless of BeatsX-oortjes. Bij aankoop van een iPad Pro of iPad Air voor je studie kun je kiezen tussen de Beats Studio3 Wireless of BeatsX-oortjes. De Mac mini, Mac Pro, iPad mini en gewone iPad zijn uitgesloten van de actie.

Apple Back to School 2019
Klik/tap voor groter.

Als je deze zomer nog een Mac of iPad nodig hebt, is deze actie een goede mogelijkheid om zonder compromis geld te besparen. Als je rechtstreeks bij Apple koopt, profiteer je van een garantie van twee jaar die rechtstreeks door Apple wordt geboden. Bij retailers en webshops is het eerste jaar van de garantie de verantwoordelijkheid van Apple, maar niet het tweede jaar. Met de 10% korting en gratis Beats, heeft Apple een prima aanbod, vooral omdat het ook van toepassing is op de MacBook Air 2019 en vernieuwde instap MacBook Pro.

Apple Store voor het onderwijs

Back to School 2019, waarvan je alle voorwaarden op deze pagina kunt vinden, is geldig tot 17 oktober 2019. Voor meer informatie of om een ​​bestelling te plaatsen, bezoek je de Apple Store voor het onderwijs.

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  Siri

  Laat die beats maar zitten. Doe mij alleen die dame maar.

 • Profielfoto
  GHB18NL

  Siri op 10 juli 2019 13:24
  Laat die beats maar zitten. Doe mij alleen die dame maar.

  Haha, ja precies 😂