Raymon Mens
Raymon Mens Deals 15 juli 2019

Amazon Prime Day: korting op Philips Hue en meer HomeKit

Dit jaar maakt een groot deel van Nederland voor het eerst kennis met Amazon Prime Day. In 2019 duurt het shopping-event bij de online-shoppinggigant niet één, maar twee dagen. Er zijn een aantal Apple-producten in de aanbieding, maar ook veel accessoires van Philips Hue en andere producten die met HomeKit werken.

Als Nederlander shop je bij de Duitse site van Amazon. Die is grotendeels vertaald en biedt ook iDEAL aan. Prime-korting is alleen voor leden van de Amazon Prime-dienst. Die kost € 5,99 per maand, maar heeft een gratis proefperiode van 30 dagen. Hier geldt dus: Prime nemen, product met korting scoren en opzeggen. Wij hebben in dit artikel op een rij gezet hoe dat werkt.

Eve HomeKit-producten

Eve Home (voorheen Elgato) is maker van een berg producten die met Apple HomeKit werken. Praktisch alle producten zijn tijdens Amazon Prime Day 2019 flink afgeprijsd.

Klik/tap voor groter.

Philips Hue met korting

Je huis uitbreiden met Philips Hue-lampen of eindelijk eens aan de slag met deze lampen die HomeKit ondersteunen? Amazon geeft aardige kortingen op de slimme lampen. De webwinkel heeft naast de gebruikelijke setjes ook een gaming starter kit in de aanbieding. Die bevat light bars in plaats van lampen. Mooi om muren van een effect te voorzien en misstaat ook zeker in de woonkamer niet.

Hue gaming
Klik/tap voor groter.

HomeKit van Netatmo en Tado

Beginnen met een slimme thermostaat die je met Siri kunt bedienen, of een camera in huis die met HomeKit werkt? Deze Prime Day 2019 deals van Netatmo en Tado zijn ook interessant.

Netatmo Welcome HomeKit 16x9
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Amazon Prime Day: korting op Philips Hue en meer HomeKit
Sluiten