Amazon Prime Day: korting op iPhone, MacBook en AirPods

Door: Raymon Mens - 6 reacties
Amazon Prime Day 2019

Amazon Prime Day 2019 is in volle gang. Hoewel de naam doet vermoeden dat het om één dag met aanbiedingen gaat, zijn het er twee. Je kunt maandag en dinsdag veel producten met korting scoren. Ook als Nederlander. Dit zijn interessante kortingen op iPhone, MacBook en AirPods.

Apple-producten doen dit jaar voor het eerst mee met Prime Day. Reden genoeg om op een rij te zetten welke iPhone, MacBook en AirPods je met korting kunt krijgen. Wij hebben de aanbiedingen gecheckt en voor deze lijst geldt: we konden het nergens anders goedkoper vinden.

iPhone tijdens Amazon Prime Day 2019

Lang niet alle iPhone-modellen zijn in de aanbieding, maar voornamelijk oudere iPhones en varianten met veel opslag zijn dagen deze niet goedkoper dan bij Amazon te vinden. Het gaat om volledig nieuwe toestellen, niet refurbished, maar wel om beperkte kleuren. Let op de interessante prijs van de iPhone XR.

Apple iPhone XR Review
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: OMT/Dominick Vietor)

MacBook met korting

De MacBook Air werd onlangs vernieuwd. Amazon heeft tijdens Prime Day 2019 een interessante aanbieding op het model uit 2018 (dat alleen True Tone mist en verder identiek is). Daarnaast is er 100 euro korting op het 2019-model. Ook hier geldt wederom: alleen in één specifieke kleur.

MacBook Air 2019
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: OMT/Björn Zwagerman)

Korting op AirPods

AirPods
Klik/tap voor groter.

Nederlanders shoppen bij Amazon.de

Tijdens Prime Day 2019 kun je als Nederlander bij de Duitse variant van Amazon shoppen. De Duitse site is grotendeels in het Nederlands vertaald en je kunt met iDEAL, creditcard of bankmachtiging betalen. Prime-korting is alleen voor leden van de Amazon Prime-dienst. Die kost € 5,99 per maand, maar heeft een gratis proefperiode van 30 dagen. Hier geldt dus: Prime nemen, product met korting scoren en opzeggen. Wij hebben in dit artikel op een rij gezet hoe dat werkt.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Festen

  Macbooks zijn wel met qwertz-toetsenbord volgens mij, dus voor bijvoorbeeld Nederlanders minder handig.

 • Profielfoto
  Administrator

  “Dit item kan niet worden bezorgd in Nederland”. AirPods 2. Dan maar wachten op versie 3.

 • Profielfoto
  Melle

  Nederland is toch qwerty?

 • Profielfoto
  Mens

  Melle op 15 juli 2019 19:24
  Nederland is toch qwerty?

  Nederland is idd QwertY

  op de foto staat een QwertZ toetsenbord….

 • Profielfoto
  Max_G

  Mijn vriendin heeft Amazon Prime en probeert een iPhone XR te scoren. Maar op de site staan alleen iPhones 8.
  .
  Was de aanbieding voor de XR misschien gisteren? Of komt-ie nog?

 • Profielfoto
  Jaap

  Festen op 15 juli 2019 17:12
  Macbooks zijn wel met qwertz-toetsenbord volgens mij, dus voor bijvoorbeeld Nederlanders minder handig.

  Als je blind typt geen probleem.