Weekend poll: naar welke WWDC 2019-aankondiging kijk jij het meest uit?

WWDC 2019, dat 3 juni start met een keynote om 19u (Nederlandse tijd), belooft bijzonder druk te worden. Er worden de nieuwe grote versies van iOS, macOS, watchOS en tvOS verwacht. Gezien de lekken, zou het nieuwe iOS 13 erg uitgebreid moeten zijn. En de opvolger van macOS Mojave moet worden verrijkt met verschillende iOS-functies en -apps.

Aan de andere kant zullen Tim Cook en zijn chefs een nieuw initiatief voor voor universele apps tonen. Dat is echter niet alles. Apple kan ook een gloednieuwe Mac Pro en het professionele scherm dat in 2017 is beloofd onthullen. Naar welke aankondiging kijk jij het meest uit? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!

Reageer op artikel:
Weekend poll: naar welke WWDC 2019-aankondiging kijk jij het meest uit?
Sluiten