Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 22 juni 2019

Weekend poll: welk navigatie­systeem gebruik je in de auto?

Hoewel het beter is om je telefoon in de auto niet te gebruiken, is er tegenwoordig echt wat te kiezen op het gebied van navigatie. Gratis apps zijn breed beschikbaar en betaalde apps worden steeds beter met ondersteuning voor bijvoorbeeld CarPlay. Daarnaast is losse hardware die de weg weet steeds betaalbaarder en beter geworden.

Heeft een app jouw losse navigatie­systeem overbodig gemaakt, of gebruik je nog losse hardware omdat het misschien het minste gedoe geeft? Stem in onze weekend poll op welke vorm van navigatie je in de auto gebruikt!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen…)

Reageer op artikel:
Weekend poll: welk navigatie­systeem gebruik je in de auto?
Sluiten