Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 29 juni 2019

Weekend poll: is het vertrek van Jony Ive schadelijk voor Apple?

Het grootste nieuws van de week is ongetwijfeld het vertrek van design-chef Jony Ive bij Apple. Hij gaat na bijna 30 jaar in dienst te zijn geweest van het bedrijf in Cupertino voor zichzelf werken. Zijn eigen studio heet LoveFrom en natuurlijk wordt Apple een van zijn klanten.

Jony Ive is verantwoordelijk voor veel succesvolle producten, zoals de eerste iMac, iPod en iPhone. Maar denk ook aan de Apple Watch en AirPods. Hij had echter ook wel wat missers op zijn naam staan. Is het vertrek van Ive schadelijk voor Apple, of is het juist tijd voor een frisse wind? Stem in onze weekend poll! Licht je antwoord toe in de reacties.

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!

Reageer op artikel:
Weekend poll: is het vertrek van Jony Ive schadelijk voor Apple?
Sluiten