Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 15 juni 2019

Weekend poll: betaal jij voor iCloud?

Apple doet steeds meer met iCloud. Er worden niet alleen back-ups van je iPhone of iPad opgeslagen, maar ook foto’s, mail, notities en gegevens uit de Gezondheid-app. Met iOS 13 worden bovendien ook beelden van HomeKit-beveiligingscamera opgeslagen zodat je tot 10 dagen terug kunt kijken.

Al die functies gebruiken steeds meer opslagruimte en de 5 GB gratis iCloud-ruimte die Apple geeft is daar vrij knap voor. Gelukkig heb je voor minder dan een euro per maand 50 GB opslagruimte. Betaal jij inmiddels voor iCloud? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: betaal jij voor iCloud?
Sluiten