Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 21 juni 2019

Kanex brengt USB-C-hub speciaal voor de iPad Pro uit

Elke USB-C-hub werkt met de iPad Pro 2018, maar dit nieuwe model van Kanex is speciaal gemaakt voor Apple’s tablet. De vorm sluit perfect aan op die van de iPad Pro. Je kunt ‘m op de rechterbovenhoek plaatsen wanneer de iPad zich in de liggende modus bevindt. De hub kan permanent bevestigd blijven, zonder (al te veel) hinder bij het gebruik te veroorzaken.

De hub werkt met de iPad Pro van 11- en 12,9-inch. Eenmaal op zijn plaats voegt het accessoire zes connectoren toe: een mini-jack, een USB-A 3.0-poort om een ​​USB-stick of harde schijf aan te sluiten, een USB-C-poort om de iPad op te laden, een HDMI-uitgang (4K op maximaal 30 Hz) en sleuven voor SD- en microSD-kaartjes.

Kanex USB-C-hub voor iPad Pro

De hub kan gebruikt worden terwijl het smart keyboard aan de iPad Pro bevestigd is. Er gaat een korte kabel in de iPad die zorgt dat de hub verbinding heeft. Omdat de hub permanent op zijn plaats moet kunnen blijven, zitten er gaatjes in om geluid van de speakers van de iPad door te laten. Volgens Kanex tast dit de geluidskwaliteit van de tablet niet aan. Verder is het een zeer klassieke USB-C hub, die ook kan worden gebruikt op een computer die is uitgerust met deze connector.

Kanex iPad Pro USB-C 16x9
Klik/tap voor groter.

Het 6-in-1 Multiport USB-C Docking Station is voor € 99,95 op de site van de fabrikant te bestellen. Eind juli moet de hub ook bij retailers en webshops beschikbaar zijn.

Reageer op artikel:
Kanex brengt USB-C-hub speciaal voor de iPad Pro uit
Sluiten