Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 10 juni 2019

iOS 12.3.2 lost camera­problemen iPhone 8 Plus op

Apple heeft zojuist iOS 12.3.2 uitgebracht, maar de meeste Apple-gebruikers zullen deze update niet zien. Hij is namelijk alleen voor de iPhone 8 Plus en lost een vervelend probleem met de camera van het 5,5-inch toestel op.

Volgens Apple was er regelmatig een probleem met de portret­modus van het toestel. Er werd bij het inschakelen van deze modus geen diepte-effect toegepast, terwijl de modus die een scherptediepte-effect creëert wel ingeschakeld was. Met iOS 12.3.2 zou dit nu tot het verleden moeten behoren.

iOS 12.3.2 is alleen voor iPhone 8 Plus

De update is zoals altijd te installeren via InstellingenAlgemeenSoftware-update. Als je geen iPhone 8 Plus hebt, zie je geen update en hoef je dus niet naar updates te zoeken.

Wel kun je uitkijken naar iOS 12.4, dat ondersteuning voor Apple’s eigen credit­kaart brengt. Helaas is deze Apple Card nog niet in Europa of Nederland verkrijgbaar. Wanneer dat wel gaat gebeuren, is vooralsnog onduidelijk. iOS 12.4 wordt waarschijnlijk de laatste update voor iOS 12. In september komt iOS 13 eraan… met een berg nieuwe functies.

Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
iOS 12.3.2 lost camera­problemen iPhone 8 Plus op
Sluiten