Nieuwe bandjes voor de Apple Watch: extra kleuren en pride

Door: Raymon Mens - 8 reacties
Apple Watch bandjes zomer 2019 16x9

Je kunt er de klok op gelijk zetten. Na een keynote met grote aankondigingen, komt Apple vaak met nieuwe accessoires voor onder andere de Apple Watch. Inmiddels is het zomer-assortiment voor 2019 bekend en dat brengt nieuwe kleuren en een nieuw pride edition-bandje in de kleuren van de regenboog.

Naast het pride-bandje, worden drie nieuwe kleuren voor het sportbandje en de sport loop gelanceerd. De prijzen blijven € 59,- per bandje. Apple kan ze na bestelling in de Online Apple Store per direct leveren. Een overzicht van de nieuwe Apple Watch-accessoires.

Geweven sportbandje in nieuwe kleuren

De geweven sportbandjes (Sport loop) van Apple zijn relatief nieuw. Ze zijn gemaakt van tweelaags geweven nylon en zorgen voor ventilatie tijdens het sporten. Een flexibele klittenbandsluiting zorgt voor een juiste pasvorm. Apple komt nu met drie nieuwe kleuren: kanariegeel, pitaja en korenbloemblauw. (€59,- in de online Apple Store)

Apple Watch 2019 zomer sport loop
Klik/tap voor groter.

Nieuwe kleuren voor Apple Watch sportbandje

Het traditionele sportbandje is er ook in drie nieuwe kleuren. Deze bandjes zijn gemaakt van fluorelastomeer en hebben een pinsluiting. De nieuwe kleuren zijn: kanariegeel, pitaja en korenbloemblauw. (€59,- in de online Apple Store)

Apple Watch 2019 zomer sport bandje
Klik/tap voor groter.

Pride Edition geweven sportbandje

Vorig jaar kwam Apple voor het eerst met een Pride Edition-bandje voor de Apple Watch. Het bedrijf uit Cupertino loopt ieder jaar mee met de San Francisco Pride op 29 en 30 juni en deelt deze bandjes dan ook aan werknemers uit. Inmiddels is het pride-bandje ook los te koop.

Dit jaar heeft Apple er een geweven sportbandje met knallende regenboog­kleuren van gemaakt. Apple ondersteunt het werk van organisaties die de belangen van de LGBTQ-gemeenschap behartigen. Een deel van de opbrengst van de Pride Edition-bandjes gaat naar deze organisaties. (€59,- in de online Apple Store)

Apple Watch Pride 2019 bandje
Klik/tap voor groter.

Reacties

8 reacties