Apple TV Plus: trailer eerste ambitieuze sci-fi serie is een feit

Door: Noah Korevaar - 8 reacties
For All Mankind Apple TV

Netflix krijgt er eind dit jaar flink wat concurrente bij. Naast de streamingdienst van Disney zal ook Apple TV Plus verschijnen. Deze laatste heeft nu een eerste trailer uitgebracht voor de sci-fi serie die ze speciaal voor hun dienst hebben laten produceren. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat jullie deze kunnen bekijken.

Apple TV Plus: eerste trailer voor eigen sci-fi serie

Ondanks dat gisteren de WWDC plaatsvond heeft Apple het niet veel over haar eigen streamingdienst gehad. Wel heeft het bedrijf een trailer gedeeld voor For All Mankind, een sciencefiction serie die ze speciaal voor Apple TV Plus hebben laten maken. Mocht je hem nog niet gezien hebben dan kun je dat hieronder even doen:

For All Mankind speelt zich af in een wereld waarin de strijd om de maan tussen Amerika en de Soviet Unie nooit geëindigd is. De serie wordt verder omschreven als een ruimte drama.

Het project wordt geproduceerd door Ronald D. Moore, die bepaald geen onbekende in de sci-fi wereld is. Zo was hij onder andere betrokken bij enkele Star Trek projecten.

De hoofdrol is er voor Joel Kinnaman, die we kennen van de series Hanna en Altered Carbon. Hij speelt Edward Baldwin, een van de meest prominente NASA astronauten uit het verhaal. Overige rollen zijn er voor Sarah Jones, Michael Dorman, Shantel VanSanten, Wrenn Schmidt en Jodi Balfour.

Apple Original

For All Mankind zal slechts een van de vele series zijn die Apple voor haar streamingdienst zal laten produceren. In de trailer valt op dat het bedrijf zo’n unieke titel een ‘Apple Original’ lijkt te noemen. Er zijn overigens al meerdere projecten bekend. Hier zie je alvast een klein overzicht.

Wanneer de dienst exact zal verschijnen is nog niet bekend, maar het zal ergens dit najaar zijn. Het is ook nog niet duidelijk hoeveel een abonnement gaat kosten.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Vaagstra

  ‘Het project wordt geproduceerd door Ronald D. Moore, die bepaald geen bekende in de sci-fi wereld is. Zo was hij onder andere betrokken bij enkele Star Trek projecten.’

  Misschien had je het stukje even een laatste keer na kunnen lezen?

 • Profielfoto
  ro_me

  Wat een rip-off! Amazon heeft het zelfde! Een ‘wat als’ SF serie als uithangbord van hun on demand dienst! Apple had toch met iets origineels kunnen komen? Ze weten bij Apple toch zeker ook wel dat ze nu de concurrentie kopiëren.

 • Profielfoto
  Di May

  Ik ben een liefhebber van een sci-fi.
  En Apple waardeer ik voor veel van zijn verwezenlijkingen.

  Daarom dat een trailer vol ‘overacting’ tegenvalt.

 • Profielfoto
  polansky

  Ik moet zeggen dat ik die trailer niet heel spannend vond.
  Hoop voor de liefhebbers dat het écht een goede serie is, maar voor mij zal het geen reden zijn om de drang te krijgen er naar te gaan kijken.

 • Profielfoto
  puccini

  Echt spannend zag het er niet naar uit !

  Weer zo’n schreeuwerige Amerikaans product !

   

   

 • Profielfoto
  Maikelw

  Hmm er mist iets heb ik het idee. Normaal ben ik gek van alles wat met sci-fi te maken heeft, maar van dit filmpje word ik nou niet echt enthousiast.

 • Profielfoto
  lordoftheflatbush

  Was niet heel indrukwekkend, wordt een beetje moe van dat “amazing”, “great” en “the best ever”.