Raymon Mens
Raymon Mens App Store 23 mei 2019

De Sims 4 voor Mac en PC gratis legaal tot 28 mei te downloaden

De Sims is één van die games waar een complete generatie mee is opgegroeid. Met name de eerste twee games in de serie waren een groot succes, waarna deel drie zoekende was naar wat het precies wilde. De Sims 4 is echter wel weer de moeite waard. Mocht je de game nog niet eerder hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws. De Sims 4 is nu namelijk gratis en legaal te downloaden voor Mac en PC.

Uitgever Electronic Arts heeft een tijdelijke actie in zijn eigen online game store genaamd Origin. Je kunt de game daar nu tot 28 mei gratis downloaden. Eenmaal gedownload blijft de game onderdeel van je aankopen en altijd werken.

De Sims 4 voor Mac en PC

Als je al een account bij EA Origin hebt, kun je de download meteen starten. Anders moet je even een account aanmaken. Het gaat overigens wel om de basisvariant van De Sims 4. Hoewel je daar veel dingen in kunt doen, maken uitbreidingen de game nog interessanter. Die zijn echter niet gratis.

De in 2014 uitgebrachte game is compatibel met Windows en macOS. De Mac-versie is 64 bits en zal ook nog met de opvolger van macOS Mojave werken. De minimale systeemeisen op Mac zijn een 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-processor, een grafische chip met 256 MB RAM, 4 GB RAM en 15 GB opslagruimte.

De Sims 4
Klik/tap voor groter.

Even je geheugen opfrissen

Mocht je nog nooit de gamereeks hebben gespeeld, dan een korte uitleg. In De Sims 4 maak je één of meerdere personages aan en zie j hoe zij hun dagelijks leven leiden. Daarbij kun je invloed hebben op de manier waarop men een carrière opbouwt of hoe zij met anderen omgaan. Met name de sociale interactie en de mogelijkheid om je eigen droomhuis in te richten zijn elementen die de reeks interessant maken.

Reageer op artikel:
De Sims 4 voor Mac en PC gratis legaal tot 28 mei te downloaden
Sluiten