Advertorial
Advertorial Partnerbijdrage 13 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Pro Academy gaat Apple-engineers opleiden in zakelijke markt ?

Apple-partner Pro Warehouse kennen we al als aanbieder van Apple-producten en -diensten voor bedrijven. Daar komen nu ook trainingen bij, in de vorm van de Pro Academy.

Zo kan het bedrijf zowel overkoepelende als op maat gemaakte trainingen geven aan zijn klanten. Waarover? Over de producten en ecosystemen van Apple natuurlijk! Zo levert Pro Warehouse niet alleen de producten en de diensten, maar ook de kennis waarmee klanten die producten optimaal kunnen benutten binnen hun bedrijf.

Pro Academy van Pro Warehouse

Apple groeit in de zakelijke markt, een ontwikkeling waar het bedrijf met de Pro Academy een belangrijke rol in wil spelen. Steeds vaker kiezen partijen voor producten van Apple, in de hoop productiever en efficiënter te kunnen werken. Helaas ontbreekt het echter nog soms bij IT-medewerkers aan de kennis en kunde om er optimaal gebruik van te kunnen maken.

Gelukkig kan Pro Warehouse daar vanaf nu dus bij helpen. Interne engineers krijgen generieke of op maat gemaakte hulp bij het implementeren van Apple-producten in hun bedrijf.

Er bestaan al losse workshops in de markt, maar er zijn weinig complete trainingen die aan de complete vraag van bedrijven voldoen. Pro Academy gaat daar verandering in brengen. “We willen de medewerkers van onze klanten vertellen wat ze écht moeten weten en kennis overdragen waarmee ze direct aan de slag kunnen,” zegt Rowan Pijn, sales en marketing manager bij Pro Warehouse.

Klik/tap voor groter.

Apple in de praktijk

Uiteindelijk wil Pro Warehouse op deze manier een erkende Apple-opleider worden. De techgigant houdt overigens nu al een oogje in het zijl en helpt het bedrijf waar nodig. Zo kunnen ze samen de beste ondersteuning bieden, een win-win situatie dus. Naast opleidingscentrum wordt de Pro Academy ook een hub voor andere trainingen en evenementen.

“De ruimte die we creëren voor onze eigen trainingen, gaan we ook verhuren en beschikbaar stellen aan klanten en partners voor andere trainingen, events en roundtables. We stellen de ruimte ook beschikbaar aan de Apple-community MacAdmin in Nederland. Zo ondersteunen we de ontwikkeling van deze gemeenschap. Onze eigen engineers zullen ook aanwezig zijn om kennis en ervaring te delen.”

Daarmee zie je meteen de kracht van Pro Academy: van starters tot ervaren Apple-admins, iedereen kan er wat leren. Talent komt samen, niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. “Eigenlijk bieden wij een verrijking aan van huidige IT-opleidingen omdat deze niet zijn gefocust op Apple in de praktijk.”

Bekijk de verschillende Apple-trainingen hier of neem contact op met Pro Warehouse voor maatwerk trainingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pro Academy gaat Apple-engineers opleiden in zakelijke markt ?
Sluiten