Raymon Mens
Raymon Mens Apple Inc. 9 mei 2019

Nieuwe blik op Apple Park toont kleurrijke verrassing

Apple is vorig jaar naar zijn nieuwe hoofdkantoor genaamd Apple Park verhuisd. Tijdens de bouw zagen we veel drone-video’s die in beeld brachten hoe de gigantische donut het cirkelvormige gebouw uit de grond werd gestampt. Een nieuwe video toont het eindresultaat en bevat bovendien een kleurrijke verrassing.

De video toont het nieuwe hoofdkantoor in zijn omgeving. We zien onder andere de mooi vormgegeven ingang van de parkeergarage en bebossing in het middel. In het midden van het cirkelvormige gebouw bevindt zich niet alleen een tuin, maar ook een theater en andere gebouwen.

Video: Apple Park in definitieve vorm

Kleurrijk podium voor pride-event

Wat echter het meest opvalt is het kleurrijke podium in het midden van de tuin. Dit is geen definitieve opstelling, want een goed geinformeerde bron vertelt ons dat Apple op 17 mei organiseert een pride-evenement op die locatie houdt. Er zullen optredens van grote sterren die raakvlakken met de LGBTQI-community hebben. Aanvankelijk wilde Apple in een gebouw houden, maar er was een gebrek aan ruimte. Vandaar de openlucht-setting.

Reageer op artikel:
Nieuwe blik op Apple Park toont kleurrijke verrassing
Sluiten