Bulk 10-daagse Bol.com: korting op iPhone, Apple Watch en Mac

Door: Raymon Mens - 10 reacties
bol.com

Je hebt het vast gehoord. Webshop Bol.com is met de bulk 10-daagse gestart. Tot en met 29 mei is er korting op allerlei producten. Wij hebben de vele pagina’s met producten voor je doorgespit en Apple-apparaten zoals iPhone, Apple Watch en Mac met korting uitgezocht.

Lang niet alle Apple-producten zijn in de aanbieding. Zo betaal je voor een MacBook Pro of iMac nog steeds de hoofdprijs. Andere producten hebben wel een leuke korting. Een overzicht van de deals op Apple-apparaten.

Apple Watch Series 4

De nieuwste Apple Watch Series 4 met ECG is best goed afgeprijsd. Apple vraagt € 459,- voor de grote variant van 44mm en € 429,- voor het kleine model van 40mm. Bol.com haalt 24 euro van de prijs af. Let op dat dit alleen voor de spacegrijze variant geldt.

Apple Watch Series 4 infograaf wijzerplaat
Klik/tap voor groter. Apple inc.

MacBook Air 2018 13-inch

De MacBook Air 2018 is een waardige opvolger van het oude model. Het heldere Retina-scherm en Touch ID voor snel inloggen maken dit een fijne laptop voor praktisch iedereen. De normale prijs bij Apple is € 1.349,- en Bol.com biedt tijdens de bulk 10-daagse een korting van 150 euro.

MacBook Air 2018 review 001
Klik/tap voor groter.

iPhone 7 en iPhone X

De iPhone 7 is niet de nieuwste iPhone, maar nog steeds een prima optie. Je krijgt nog jaren software-updates en kunt in september sowieso mee naar iOS 13. Apple vraagt € 529,- voor een iPhone 7 met 32GB, maar Bol.com doet er 100 euro af. Overigens is alleen het 32GB-model duidelijk voordeliger. De andere opslagcapaciteiten niet.

De iPhone X wordt door Apple zelf niet meer verkocht, want het toestel is vervangen door de iPhone XS. Toch is voor de meeste gebruikers die graag de nieuwste techonolgie hebben de iPhone X ook prima. Het toestel heeft net als de iPhone XS een OLED-scherm en Face ID.

Apple iPhone XS Max review
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: One More Thing)

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Romper

  …werkelijk lachwekkende kortingen!

 • Profielfoto
  Devdennis

  -5,6% noemen we ‘best goed afgeprijsd’ ??

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Weet je wat je allemaal wel niet kunt kopen voor 24 euro! Niet zo blasé doen hè! .;)

 • Profielfoto
  Shmoo

  Mensen dit heet affiliaties. Raymon moet binnenkort naar San Francisco om te helpen met met klappen en joelen in de zaal. Dat ticket + verblijf moet ook betaald worden.

   

  —-

  Het zou OMT wel sieren als ze onderaan dit soort artikels ergens een disclaimer plaatsen omtrent affiliaties. Dat is wel zo netjes anno 2019.

   

  Voorbeeldje:

 • Profielfoto
  Shmoo

  *wanneer kunnen we onze berichten eens aanpassen? 😒

 • Profielfoto
  Joid

  Ik heb iig niet gehoord over die BOL 10-daagse. Wel over de iDays die nu bij de APRs zijn. Maar daar heeft OMT vast geen geld van gekregen.

 • Profielfoto
  Papjes

  Kortingen!! Laat me niet lachen! Gewoon bol.com reclame!

 • Profielfoto
  midas

  T wordt er hier maar slechter en slechter op…… macosx.nl typ ik nog altijd, zelfs dat onemorething komt er bij mij niet in

 • Profielfoto
  ro_me

  Alsof WPK, Mediahuis het wat interesseert op enkele Apple liefhebbers een fijn plekje hebben in een of andere uithoek van het internet. Eurotjes, daar draait het om. Welkom in 2019.

 • Profielfoto
  inspectorgadget

  Die ‘korting’ op de Macbook Air was er in ieder geval ook al op 28 april, toen ik daar voor dezelfde prijs een macbook air kocht. De 10-daagse is dus vooral bullshit om een gevoel van urgentie te creëren. En een advertorial zou als dusdanig ook herkenbaar mogen zijn…