Raymon Mens
Raymon Mens Deals 23 mei 2019

Bulk 10-daagse Bol.com: korting op iPhone, Apple Watch en Mac

Je hebt het vast gehoord. Webshop Bol.com is met de bulk 10-daagse gestart. Tot en met 29 mei is er korting op allerlei producten. Wij hebben de vele pagina’s met producten voor je doorgespit en Apple-apparaten zoals iPhone, Apple Watch en Mac met korting uitgezocht.

Lang niet alle Apple-producten zijn in de aanbieding. Zo betaal je voor een MacBook Pro of iMac nog steeds de hoofdprijs. Andere producten hebben wel een leuke korting. Een overzicht van de deals op Apple-apparaten.

Apple Watch Series 4

De nieuwste Apple Watch Series 4 met ECG is best goed afgeprijsd. Apple vraagt € 459,- voor de grote variant van 44mm en € 429,- voor het kleine model van 40mm. Bol.com haalt 24 euro van de prijs af. Let op dat dit alleen voor de spacegrijze variant geldt.

Apple Watch Series 4 infograaf wijzerplaat
Klik/tap voor groter.

MacBook Air 2018 13-inch

De MacBook Air 2018 is een waardige opvolger van het oude model. Het heldere Retina-scherm en Touch ID voor snel inloggen maken dit een fijne laptop voor praktisch iedereen. De normale prijs bij Apple is € 1.349,- en Bol.com biedt tijdens de bulk 10-daagse een korting van 150 euro.

MacBook Air 2019
Klik/tap voor groter.

iPhone 7 en iPhone X

De iPhone 7 is niet de nieuwste iPhone, maar nog steeds een prima optie. Je krijgt nog jaren software-updates en kunt in september sowieso mee naar iOS 13. Apple vraagt € 529,- voor een iPhone 7 met 32GB, maar Bol.com doet er 100 euro af. Overigens is alleen het 32GB-model duidelijk voordeliger. De andere opslagcapaciteiten niet.

De iPhone X wordt door Apple zelf niet meer verkocht, want het toestel is vervangen door de iPhone XS. Toch is voor de meeste gebruikers die graag de nieuwste techonolgie hebben de iPhone X ook prima. Het toestel heeft net als de iPhone XS een OLED-scherm en Face ID.

Apple iPhone XS Max review
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Bulk 10-daagse Bol.com: korting op iPhone, Apple Watch en Mac
Sluiten