Bulk 10-daagse Bol.com: korting op Sonos, Philips Hue en meer

Door: Raymon Mens - 10 reacties
Sonos Beam Black Friday
(Afbeelding: Sonos)

Vorige week schreven we over een aantal Apple-producten die je tijdens de bulk 10-daagse van Bol.com met korting aan kunt schaffen. Deze week hebben we de pagina’s met aanbiedingen opnieuw doorgespit, maar nu voor deals op accessoires. Er is korting op Sonos, Philips Hue en meer leuks voor de bezitter van een iPhone, iPad of Mac.

Alle in dit artikel genoemde aanbiedingen gelden tot en met 29 mei. Criterium om in de lijst opgenomen te worden is simpel: we konden het ergens anders nergens goedkoper vinden. Let’s go!

Sonos Beam en Sonos One

Twee van de nieuwste speakers van Sonos zijn afgeprijsd. Het gaat om de Sonos Beam-soundbar die voorzien is van HDMI en AirPlay 2. Ook de compacte Sonos One, met ondersteuning voor AirPlay 2 en binnenkort Google Assistent, is goedkoper. Op de site van Sonos betaal je € 449,- voor de Beam terwijl Bol nu € 388,- rekent. De adviesprijs van de Sonos One is € 229,- en bij Bol is de kleine speaker nu voor € 188,- verkrijgbaar.

 • Sonos Beam van € 449,- voor € 388,- (wit of zwart)
 • Sonos One van € 229,- voor € 188,- (wit of zwart)

Let op dat er ook een Sonos Play:1 wordt aangeboden. We raden je af deze relatief oude speaker aan te schaffen omdat deze geen ondersteuning voor AirPlay 2 of Google Assistent krijgt.

Sonos One
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: Sonos)

Philips Hue starterset

De slimme lampen van Philips Hue zijn de ideale start van een slim huis. Ze werken met HomeKit, een eigen app, Google Home en ook met hardwarematige dimmers. Bol heeft een leuke starterset met drie lampen met grote fitting, een bridge, Google Home mini én hardwarematige knoppenset. Er is ook een variant zonde Google Home Mini, maar die is geen onderdeel van de bulk 10-daagse en daarom een paar euro duurder dan de site met Google Home.

Philips Hue
Klik/tap voor groter.

JBL draadloze koptelefoon met noise cancelling

Een koptelefoon met active noise cancelling is heerlijk in de trein, op kantoor of tijdens een vliegreis. De geluidskwaliteit van de JBL E65BT NC wordt prima beoordeeld en de accu gaat tot 24 mee zonder noise cancelling. Met noice cancelling tot 15 uur. Bol heeft ‘m voor € 111,- terwijl concurrenten MediaMarkt en Coolblue nog de adviesprijs van € 129,- rekenen.

 • JBL E65BT NC van € 129,- voor € 111,- (wit, zwart of blauw)
JBL E65BT NC
Klik/tap voor groter.

Samsung T5 Externe SSD (USB-C)

Een back-up maken van je Mac is net als extra opslag geen overbodige luxe. Samsung maakt een aantal prima externe SSD-schijven die door de USB-C-aansluiting klaar voor de toekomst zijn. Ze kunnen met iedere moderne iMac of MacBook gebruikt worden. Bol heeft de modellen van 500GB en 1TB afgeprijsd, maar de andere capaciteiten niet. Er zit zowel een USB-C als traditionele USB-A-kabel bij.

Samsung SSD T5 16x9
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: Samsung)

iRobot Roomba E5 robotstofzuiger

Gemak dient de mens en een robotstofzuiger is een van die dingen die je levens een flinke upgrade geeft. iRobot is een vertrouwd merk dat al jaren Roomba-robotstozuigers maakt die je met een app kunt programmeren. Wij raden de E5 aan omdat deze (relatief) goedkoop is, 90 minuten meegaat en een afwasbare opvangbak heeft.

De Roomba 960 is een luxere variant die meer mogelijkheden in de app heeft. Denk aan schoonmaak­rapporten en na het opladen op het punt dat nog schoongemaakt moet worden hervatten. Deze variant gaat echter ‘slechts’ 75 minuten mee. Bol heeft (net als Coolblue) de laagste prijs, maar doet er geen korting bovenop.

iRobot Roomba E5 16x9
Klik/tap voor groter.

Naast Sonos en Philips Hue ook korting op Apple

Liever iets anders dan een Sonos, Philips Hue, SSD of ander accessoire? We hebben eerder al de kortingen op Apple-producten op een rij gezet.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  ro_me

  Heeft het gehele internet bulk 10 daagse? Overal even goedkoop die sonossen!

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Je ziet soms het effect van price matching. Mediamarkt wil dit nog wel eens doen en dan volgt BCC soms ook.

 • Profielfoto
  xaddict

  Op beslist.nl staat nu ook een hele lading hetzelfde geprijsde Sonos One’s inderdaad.

  Ik vind de play:1 heel fijne speakers maar zou inderdaad wel AirPlay willen zodat ik rechtstreeks Apple Music kan gebruiken i.p.v. de Sonos app als ik iets wil draaien

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ze zitten allemaal achter je vakantiegeld aan. ?

 • Profielfoto
  leavestone

  We raden je af??? Even wat meer research doen de oude speakers doen het uitstekend en als je setup tenminste 1 speaker heeft die AirPlay 2 ondersteund werkt het gewoon!

 • Profielfoto
  Dman

  Volgens mij betreft het de Sonos One 1e generatie (gebaseerd op het artikelnummer). Kan iemand dit bevestigen?

 • Profielfoto
  KR1275

  Raymon Mens op 27 mei 2019 21:46
  Je ziet soms het effect van price matching. Mediamarkt wil dit nog wel eens doen en dan volgt BCC soms ook.

  BCC is onderdeel van het Franse Fnac en dat is weer (grotendeels) in handen van het Duitse Metro concern. BCC en Mediamarkt hebben dus dezelfde eigenaar.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Mijn vriendin draagt ook wel eens dezelfde string als Patrica Paay. Toch moet ik ‘s nachts gewoon mijn bedje uit, als ik moet plassen.

 • Profielfoto
  Melle

  Design is enige reden voor de one te gaan vs de oudere 1. Ik vind de assistent shit en microfoons zelfs eerder een nadeel.

  Ik vraag mij altijd af hoeveel mensen die assistent in hun speakers echt gebruiken. Zijn er hier zo mensen. Trouwens helemaal oké en top als je dat fijn vind, ik vind het persoonlijk gewoon vreselijk.

 • Profielfoto
  Cenobyte

  En bedankt… Verslaafd geraakt aan Sonos:-D