Huub Everstijn
Huub Everstijn Accessoires 11 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Belkin komt met compacte powerbank voor Apple Watch

De batterijduur van zo’n 18 uur zal voor iedere gebruiker van de Apple Watch ruim voldoende zijn om de dag door te komen. Toch kunnen er situaties ontstaan, bijvoorbeeld als je langer onderweg bent, dat je het er niet mee redt. De bekende fabrikant van Apple accessoires, Belkin, komt daarom met een nieuwe draagbare powerbank voor de Apple Watch.

De Boost↑Charge™ Power Bank 2K, zoals hij officieel heet, heeft voldoende kracht om de Apple Watch drie en een half keer op te laden. Hierdoor kan je je horloge ruim twee en een halve dag onafgebroken gebruiken. Daarna zal je toch echt een stopcontact gevonden moeten hebben.

Belkin Boost↑Charge powerbank voor Apple Watch

De Belkin powerbank is MFi gecertificeerd en slechts 7,5 centimeter lang. Het 70 gram wegende apparaatje heeft vier LED indicatielampjes die de batterijspanning aangeven en wordt geleverd met een micro-USB kabel (helaas geen USB-C, en dat is volgens ons en gemiste kans). De prijs in Amerika bedraagt 60 dollar. Naar verwachting zal de powerbank in Nederland 59,95 euro gaan kosten. De compacte Boost↑Charge powerbank is de opvolger van de Valet Charger, die in Nederland net geen 100 euro kost. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe powerbank ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Ook onderweg blijven genieten van je Apple Watch kan met de nieuwe Belkin powerbank.

Belkin heeft nog veel meer accessoires in het assortiment om je Apple Watch, maar ook je iPhone – al dan niet draadloos – mee op te laden en te beschermen. Neem voor een volledig overzicht eens een kijkje op hun website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Belkin komt met compacte powerbank voor Apple Watch
Sluiten