Raymon Mens
Raymon Mens Weekend Poll 13 april 2019

Weekend poll: iTunes verdwijnt mogelijk, gebruik jij het nog?

Misschien wel het belangrijkste nieuws van de week was dat Apple definitief van plan lijkt iTunes op te knippen in verschillende apps voor muziek, films/series, podcasts en boeken. Het einde van de applicatie die door de jaren heen steeds meer functies heeft gekregen is mogelijk in zicht.

iTunes was de afgelopen jaren niet altijd even populair en nu muziek en video steeds vaker via streamingdiensten afgespeeld worden misschien ook wel grotendeels overbodig. Gebruik jij iTunes nog? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Zet ‘m even uit om te stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: iTunes verdwijnt mogelijk, gebruik jij het nog?
Sluiten