Logitech introduceert Slim Folio toetsenbord voor iPad Pro 2018

Door: Raymon Mens - 6 reacties

Logitech heeft een nieuw accessoire voor de iPad Pro 2018 uitgebracht. Het gaat om de Slim Folio Pro en is een opvouwbare case met toetsenbord. De toetsen zijn voorzien van achtergrondverlichting en voelen in tegenstelling tot Apple’s Smart Keyboard wat meer als ‘echte’ toetsen aan.

De Logitech Slim Folio Pro voor iPad Pro 2018 wordt gek genoeg niet aangesloten via de smart connector. De fabrikant heeft ervoor gekozen om Bluetooth te gebruiken. De case gaat drie maanden op accu mee en wordt net als de iPad opgeladen via USB-C.

Toetsenbord en case voor iPad Pro 2018

Het Logitech-toetsenbord heeft iOS-sneltoetsen voor onder andere het aanpassen van de helderheid, wijzigen van het volume en meer. De behuizing biedt meerdere posities voor de tablet. Zo kun je zelf de beste kijkhoek kiezen. Helemaal inklappen is ook mogelijk. De iPad Pro zal dan niet helemaal plat liggen, wat tekenen volgens de fabrikant prettiger maakt.

Klik/tap voor groter.

De zijkanten van de case zijn open en bieden de mogelijkheid om de Apple Pencil 2 op te laden zonder het toetsenbord te verwijderen. Een kleine flap helpt het digitale potlood op zijn plaats te houden. In tegenstelling tot Apple’s eigen Smart Keyboard biedt de Logitech Slim Folio Pro voor iPad Pro 2018 ook bescherming aan de zijkant van de tablet. Daar staat tegenover dat de case wel een stukje zwaarder en groter is.

Logitech Slim Folio Pro voor iPad Pro 2018 002
Klik/tap voor groter.

Verkrijgbaar vanaf april

De case met toetsenbord is vanaf april verkrijgbaar via de website van de fabrikant en bij webshops en retailers. De case is verkrijgbaar in 11- en 12,9-inch en zal worden verkocht voor respectievelijk 120 en 130 euro.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  VxP

  Betere bescherming. Maar het mag wel weer wat kosten zeg…

 • Profielfoto
  icegodd

  smart connector =  DOA(Dead On Arrival)

 • Profielfoto
  penseel

  Prima prijs. ūüĎć

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Wel zwaarder, 552 gram voor het 11-inch model en 707 gram voor het 12.9-inch model. Die van Apple zijn respectievelijk 297 gram en 407 gram. De 12.9-inch iPad Pro met Slim Folio case weegt meer dan een MacBook Air en is iets lichter dan een MacBook Pro.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Is ook niet voor mietjes. Dit is voor mannen die gewoon nog hun meisje optillen en naar boven dragen. ūüôā

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Precies, maar dan heb ik liever het extra gewicht van een MacBook, daar kan ik meer mee dan met een iPad.