Advertorial
Advertorial Gesponsord 3 april 2019

‘Kijkvoer!’ is dé nieuwe podcast voor fanatieke Netflix-kijkers

Het is tegenwoordig bijna een dagtaak om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom Netflix. Iedere week voegt de dienst nieuwe series en films toe, maar regelmatig worden ons ook titels ontnomen. Daarnaast worden er met grote regelmaat nieuwe Originals aangekondigd. Hoe blijf je makkelijk op de hoogte? De nieuwe podcast Kijkvoer! is het antwoord.

Deze wekelijkse podcast wordt gemaakt door onze vrienden (en bureau-collega’s) van Manners. Zij houden de nieuwe series, films en originals nauwlettend in de gaten en praten je snel bij. De podcast duurt een kwartiertje, dus prima tijdens het het reizen van of naar je werkt, gedurende het sporten of voordat je de Netflix-app start.

Met Kijkvoer! snel op de hoogte van alles op Netflix

Zoek je nog een goede wekelijkse Netflix update met een dosis humor? Dan raden we je aan om je te abonneren op Kijkvoer! De presentatie is in handen van hoofdredacteur Thomas Aalderink en collega Mark Hofman schuift iedere week aan om het laatste Netflix-nieuws, tips en klassiekers die je niet mag missen te bespreken.

kijkvoer
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
‘Kijkvoer!’ is dé nieuwe podcast voor fanatieke Netflix-kijkers
Sluiten