Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 april 2019

Hoeveel Apple-apparaten heb je nodig voor een pizzadoos?

Het gebeurt niet elke dag, maar Apple heeft een video van 3 minuten gemaakt die de relevantie van zijn apparaten en platforms op kantoor laat zien. In “The Underdogs” zien we hoe vier collega’s binnen twee dagen een heel bijzonder product maken, namelijk een ronde pizzadoos.

De Mac, iPad, Apple Pencil, iPhone en Apple Watch: al deze apparaten worden ingezet om de ronde doos te maken. De vermakelijke video laat zien dat er winst te halen is als Apple’s oplossingen voor samenwerking en productiviteit gebruikt worden. Uiteindelijk wordt zelfs een prototype in ARKit gemaakt.

De clip wordt gebruikt om de Apple at Work-pagina te ondersteunen, die de sterke punten van de iPhone, iPad en Mac op kantoor benadrukt. De ronde pizzadoos bestaat overigens al. Apple heeft er zelfs een patent op en hij wordt gebruikt om pizza in de kantine van Apple’s hoofdkantoor te serveren.

Reageer op artikel:
Hoeveel Apple-apparaten heb je nodig voor een pizzadoos?
Sluiten