Hoeveel Apple-apparaten heb je nodig voor een pizzadoos?

Door: Raymon Mens - 6 reacties
Apple Pizzadoos

Het gebeurt niet elke dag, maar Apple heeft een video van 3 minuten gemaakt die de relevantie van zijn apparaten en platforms op kantoor laat zien. In “The Underdogs” zien we hoe vier collega’s binnen twee dagen een heel bijzonder product maken, namelijk een ronde pizzadoos.

De Mac, iPad, Apple Pencil, iPhone en Apple Watch: al deze apparaten worden ingezet om de ronde doos te maken. De vermakelijke video laat zien dat er winst te halen is als Apple’s oplossingen voor samenwerking en productiviteit gebruikt worden. Uiteindelijk wordt zelfs een prototype in ARKit gemaakt.

De clip wordt gebruikt om de Apple at Work-pagina te ondersteunen, die de sterke punten van de iPhone, iPad en Mac op kantoor benadrukt. De ronde pizzadoos bestaat overigens al. Apple heeft er zelfs een patent op en hij wordt gebruikt om pizza in de kantine van Apple’s hoofdkantoor te serveren.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Mistique

  Voor mij geeft dit meer de ontwikkeling en afbreken van Air Power weer.

 • Profielfoto
  pannekoek

  Dit is exact de herontwikkeling van de MacPro 2010 naar de 2013.

 • Profielfoto
  Razend

  Iedereen die hier raar op reageert is niet goed bij zijn/haar hoofd.

  Deze clip geeft eigenlijk exact weer wat we de laatste tijd ‘missen’ bij Apple: ‘outside the box thinking’.

  Hoe kun je hier iets negatiefs over zeggen, tenzij je een windhoos adept bent?

 • Profielfoto
  oldpeer

  negatief omdat de doos van apple duidelijk een kunststof ding is. dat lijkt me geen verbetering tov. de standaard papieren dozen.

 • Profielfoto
  ro_me

  Wat een bout kantine daar in Cupertino. Als ik zo’n pizza geserveerd kreeg nam ik ontslag! Gadver! Ronde doos of geen ronde doos, pizza ziet er beroerd uit! En dat is dan weer des Apple’s. De buitenkant belangrijker dan de binnenkant.

 • Profielfoto
  pruus

  Ik weet wel dat er drie man nodig zijn, een om de doos te vouwen, een om hem open te houden, een om de pizza er in te doen. En verder komen we niet.