Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 10 maart 2019

Weekend poll: maak jij nog foto’s met iets anders dan je iPhone?

De camera van de iPhone (en andere smartphones) wordt ieder jaar beter. Er verschijnen steeds meer modellen met extra lenzen en optische zoom. Oppo liet onlangs zien dan het prima mogelijk is om 10x optische zoom in een smartphone te stoppen.

Maak jij nog foto’s met iets anders dan je iPhone (of smartphone), of voldoet de steeds betere smartphone-camera inmiddels? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een adblocker aan. Geeft niets, we gebruiker er zelf ook een. Om te stemmen moet je ‘m echter wel even uitschakelen. De weekend poll bevat overigens nooit banners.

Reageer op artikel:
Weekend poll: maak jij nog foto’s met iets anders dan je iPhone?
Sluiten