Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 23 maart 2019
Leestijd: 1 minuut

Weekend poll: gebruik jij een alternatieve browser op iOS of Mac?

Hoewel Safari standaard bij de iPhone, iPad en Mac wordt geleverd, zijn er genoeg alternatieve browsers. We schrijven met enige regelmaat over nieuwe functies in Google Chrome, dat onlangs een Dark Mode voor de Mac kreeg. Ook Firefox doet meer dan ooit zijn best om een betere browser op alle platforms te zijn.

Maar kunnen die browsers jou ook overtuigen, of blijf je bij het door Apple meegeleverde Safari? Stem in onze weekend poll! Ter verduidelijking: onder gebruik verstaan we hier dagelijks gebruik. Geen incidenteel gebruik bij het ontwikkelen van websites of iets dergelijks.

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend poll: gebruik jij een alternatieve browser op iOS of Mac?
Sluiten