Night
Night OMT Specials 30 maart 2019

Weekend poll: naar welke nieuwe Apple-dienst kijk jij het meest uit?

Tijdens het ‘It’s show time’ event van 25 maart kondigde Apple een berg nieuwe abonnementsdiensten aan. Hoewel een aantal van deze diensten nog niet naar Nederland komt en de prijzen nog niet allemaal bekend zijn, rijst de vraag of we eigenlijk wel op al die diensten zitten te wachten.

Wordt het een beetje too much, of kun je niet wachten om je te abonneren op Apple News+, Apple Arcade of Apple TV+? Stem in onze weekend poll op de dienst waar je het meest naar uit kijkt. (Zie ook ➝ Overzicht: welke nieuwe Apple-diensten komen naar Nederland?)

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: naar welke nieuwe Apple-dienst kijk jij het meest uit?
Sluiten