Night
Night OMT Specials 2 maart 2019

Weekend poll: iPhone mist de eerste 5G-boot, en nu?

Eén van de grote trends die we zagen op het Mobile World Congress (MWC 2019) was 5G. De meeste merken toonden hun allernieuwste smartphones die voorzien waren van een 5G-chip. Apple heeft op het gebied van 5G in de iPhone echter een drievoudig probleem.

Allereerst koopt Apple door een juridische strijd met Qualcomm geen modems van het enige bedrijf dat ze momenteel levert. Apple’s huidige leverancier Intel verwacht daarnaast niet voor 2020 klaar te zijn. Tot slot wil Apple zelf modems maken, maar dat project is net opgestart. Voorlopig geen 5G voor de iPhone. Een probleem, of is er geen haast? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er een adblocker aan. Geeft niets, zouden we zelf ook doen, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: iPhone mist de eerste 5G-boot, en nu?
Sluiten