Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 maart 2019
Leestijd: 1 minuut

Vodafone vergroot databundels en breidt korting Ziggo uit

Vodafone heeft nieuwe abonnementen met grotere databundels geïntroduceerd. De provider past ook de korting aan die klanten van Ziggo krijgen als ze een mobiel abonnement bij Vodafone afsluiten. De twee providers zijn van hetzelfde moederbedrijf.

Er zijn ook een aantal abonnementen komen te vervallen. Zo is het niet meer mogelijk om een abonnement zonder data af te nemen, want het kleine Start S-abonnement is geschrapt. Klanten van Ziggo krijgen nu ook korting op start-abonnementen. Voorheen was die korting alleen op Red van toepassing.

Vodafone abonnementen per 4 maart 2019

De meest opvallende wijziging is te zien bij Red Together. Het abonnement is tien euro per maand goedkoper geworden en vervangt Red Super, dat voor € 36,- per maand 20GB data bood. Red Together is goedkoper en biedt de dubbele hoeveelheid data. De prijzen van de kleinste instap-abonnementen gaan overigens wel iets omhoog.


Bovenstaande prijzen zijn op basis van een tweejarig sim-only-abonnement. De nieuwe bundels zijn alleen geldig voor nieuwe klanten. Consumenten die de afgelopen 7 dagen een abonnement af hebben gesloten, kunnen de provider vragen om overstap onder een coulanceregeling.

Klanten Ziggo krijgen korting en dubbele data

Vodafone is onderdeel van hetzelfde moederbedrijf als Ziggo, namelijk VodafoneZiggo. Dat is niet zo’n originele naam, maar wel prima voor consumenten die diensten bij alle twee de bedrijven afnemen. Hun databundel wordt vergroot en daarnaast krijgen ze € 5,- per maand korting op Red-abonnementen. Daarnaast geeft Vodafone nu ook korting op Start-abonnementen. Die bedraagt € 2,50 per maand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vodafone vergroot databundels en breidt korting Ziggo uit
Sluiten