Raymon Mens
Raymon Mens Hardware 21 maart 2019

Apple maakt reparatie en vervanging AirPods goedkoper

Naast de aankondiging van nieuwe AirPods 2(e generatie), heeft Apple ook de reparaties en vervanging van zijn draadloze oortjes iets goedkoper gemaakt. Dit is niet heel verrassend, want de afgelopen dagen zijn er meer prijsverlagingen doorgevoerd.

Het goede nieuws is dat vervanging van het doosje van de draadloze oortjes iets goedkoper is geworden. De prijs voor service aan de batterij is gelijk gebleven. Raak je per ongeluk een oortje kwijt? Dan kun je ook goedkoper één nieuw exemplaar bij Apple kopen.

Prijzen reparatie en service AirPods

Dit zijn de nieuwe prijzen op een rij. Apple rekent geen andere tarieven voor de originele AirPods en die van de 2e generatie. Onder reparatie buiten garantie wordt verstaan dat je het product nog hebt, maar het kapot is. Bij vervanging hoef je het product niet meer te hebben, bijvoorbeeld bij verlies.

  • Batterij AirPods vervangen: € 55 per stuk (-)
  • Reparatie of vervangen AirPods buiten garantie € 75 per stuk (was € 79)
  • Batterij oplaadcase vervangen € 55 (-)
  • Batterij Wireless Charging Case vervangen € 55 (-)
  • Reparatie of vervanging oplaadcase buiten garantie € 65 (was € 79)
  • Reparatie Wireless Charging Case buiten garantie € 75 (-)
  • Vervanging Wireless Charging Case € 85 (-)
AirPods 2 16x9
Klik/tap voor groter.

De hier weergegeven prijzen gelden voor door Apple uitgevoerde reparaties. Dus reparaties die in de Apple Store of via Apple’s servicepagina worden aangevraagd. Andere serviceproviders hanteren mogelijk andere prijzen en voorwaarden. Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw. Verzending kost € 12,10 extra. (Zie ook → Nee, wetenschappers vinden AirPods niet kankerverwekkend)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple maakt reparatie en vervanging AirPods goedkoper
Sluiten