Brie Larson (Captain Marvel) speelt hoofdrol in nieuwe serie Apple

Door: Raymon Mens - 13 reacties
Captain Marvel Brie Larson 16x9

Enkele weken voordat Apple’s Netflix-concurrent naar alle waarschijnlijkheid onthuld wordt, voegt het bedrijf een populaire ster aan zijn line-up toe. Brie Larson, beter bekend als Captain Marvel uit de gelijknamige superheldenfilm, gaat de hoofdrol spelen in een serie over de Central Intelligence Agency (CIA).

Volgens Variety is de serie gebaseerd op het boek Life Undercover: Coming of Age in the CIA. Larson kruipt in de huid van undercoveragent Amaryllis Fox. De serie geeft een kijkje in de carrière van een jonge vrouw die zich staande moet houden binnen de Amerikaanse inlichtingendiensten.

Heel seizoen voor Captain Marvel-ster

De productie is in handen van Megan Martin, ze schrijft ook het script. Je kunt haar kennen als producer van de serie Animal Kingdom en de film The Deep Mad Dark. Het gaat om een zogenaamde straight-to-series deal. Dat wil zeggen Apple meteen een heel seizoen heeft besteld. Apple geeft zijn zegen en er kan zonder pilot een heel seizoen worden gedraaid.

Naast deze nog naamloze serie werkt Apple aan nog 30 andere producties. Wij hebben ze allemaal op een rij gezet.

Apple Video Netflix
Klik/tap voor groter.

Apple Video: Netflix-concurrent of platform?

Naar verluidt horen we op 25 maart meer over Apple’s plannen met series en films. Celebrities zouden inmiddels uitgenodigd zijn voor een event waar Apple Video -zoals de streamingdienst waarschijnlijk gaat heten- gelanceerd wordt.

Hoewel Apple Video vaak als Netflix-concurrent wordt omschreven, wordt het meer een platform. Apple zou een centrale ‘Apple Video’ app willen maken die niet alleen de series van het bedrijf zelf bevat, maar ook content van andere diensten. Er zijn al deals met Starz, Showtime en Viacom. Netflix, Hulu, Amazon en Prime Video zijn naar verluidt nog niet aan boord, maar dat kan inmiddels anders zijn. Uitsluitsel binnen enkele weken. (Zie ook → Deze 30 series komen naar Apple’s Netflix-concurrent)

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  nightwalker

  Oeehhhh, gezien alle controverse rond Brie Larson haar persoon lijkt me dit geen sterk idee…

 • Profielfoto
  bassbug

  wat dan?

 • Profielfoto
  NASI-GORENG

  eh heeft ze in haar blote reedt rond-gehuppeld?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Het was mij ook ontgaan, maar blijkbaar heeft ze nare dingen over “witte mannen” gezegd.

 • Profielfoto
  NASI-GORENG

  eh mannen met witte puntmutsen ? zinterklaazz , bizzschoppen…kardenaalen?

 • Profielfoto
  nightwalker

  Enkele referenties

  https://www.youtube.com/watch?v=6vGO6EXxfGo

  https://www.youtube.com/watch?v=7cHWwfwOTL8

  Ze zou naar het schijnt heel “woke” en SJW achtig zijn. Sorry, maar dan heeft het bij mij al afgedaan. Film zou er ook naar streven van wat ik heb begrepen. I am all for power to women en stuff.. maar het moet niet constant in mijn gezicht worden gewreven

 • Profielfoto
  Night
 • Profielfoto
  RW076

  Er is geen Marvel film slechter ontvangen, lijkt me niet dat dit nu als iets positiefs gezien moet worden.

  Kijk we weten dat Apple erg graag via Links knuffelt, maar dat maakt niet alles opeens goed.
  Zeker niet voor mensen die via rechts knuffelen of nuchter in het midden liggen.

  Apple zou er goed aan doen (zoals zo veel andere bedrijven) om uit het overdreven kamp te stappen en te stoppen met achter de kijk mij eens deugen brigade aan te lopen (of deze te lijden).

  En zich gewoon weer bezig te houden met politiekvrije goede producten te maken.

 • Profielfoto
  Soulshaker

  nightwalker op 8 maart 2019 21:22
  Enkele referenties

  https://www.youtube.com/watch?v=6vGO6EXxfGo

  https://www.youtube.com/watch?v=7cHWwfwOTL8

  Ze zou naar het schijnt heel “woke” en SJW achtig zijn. Sorry, maar dan heeft het bij mij al afgedaan. Film zou er ook naar streven van wat ik heb begrepen. I am all for power to women en stuff.. maar het moet niet constant in mijn gezicht worden gewreven

  Woke en sjw ? Nee , dan dat hoeft voor mij ook niet meer. Het vernietigde de Star Wars franchise , en nu ook de die van Star Trek (STD)

  Totaal destructief in de gehele entertainment sector.

  Nee , laat die Brie maar zitten .

   

   

 • Profielfoto
  Night

  Het lijkt wel of elke serie tegenwoordig vertegenwoordiging moet hebben van weliswaar sociaal min of meer geaccepteerde groeperingen. Zonder homo-zoenen en overdreven gepositioneerde gelijkheid van seksen kan het blijkbaar niet meer.

  Maar dat staat mijns inziens los van Brie als persoon (of actrice).

 • Profielfoto
  aartjan.nl/blog

  Wat erger is: het publiek vond er HE-LE-MAAL niks aan. “Brie toont net zoveel emotie als een stukje Franse Brie”.

 • Profielfoto
  xaddict

  Ligt het aan mij of is het OMT publiek lichtelijk sexistisch?

  “het moet niet constant in mijn gezicht worden gewreven” want de eindeloze aanwezigheid van machtige mannen in films, games en series wordt je niet door de strot geduwd zeker? 😛 Wat zijn mensen toch bang voor verandering…

 • Profielfoto
  killerhvo

  Het ligt aan jou.