Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 23 februari 2019
Leestijd: 1 minuut

Weekend poll: de opvouwbare telefoon, toekomst of gimmick?

Vorig jaar was het jaar van de notch, maar 2019 lijkt het jaar van de opvouwbare telefoon te worden. Samsung onthulde de Galaxy Fold en tijdens het Mobile World Congress dat volgende week start, wordt verwacht dat meer fabrikanten met een foldable komen.

De eerste opvouwbare telefoons zijn nogal beperkt en dat is logisch. Het is immers een eerste versie. Hoe denk jij over de opvouwbare telefoon? Is het een gimmick of juist de volgende evolutie van de smartphone waar we op hebben gewacht. Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er een adblocker aan. Geeft niets, zouden we zelf ook doen, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Galaxy Fold ingeklapt, uitgeklapt
Ingeklapt en uitgeklapt – Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend poll: de opvouwbare telefoon, toekomst of gimmick?
Sluiten