Nieuwe abonnementen KPN: meer data, flexibeler, lagere prijzen

Door: Raymon Mens - 3 reacties
KPN
Afbeelding: PIxabay, bewerking: OMT

KPN heeft zijn mobiele abonnementen vernieuwd. De nieuwe abonnementen zijn vanaf nu verkrijgbaar en flexibeler op het gebied van belminuten en data. De databundels zijn verruimd en de prijzen over het algemeen iets verlaagd. Er is ook een nieuwe bundel van maar liefst 100GB. Bij het afnemen van KPN compleet wordt die 200GB.

Wat de nieuwe abonnementen flexibeler maakt, is dat het niet langer nodig is om onbeperkt bellen af te nemen bij een grote databundel. Gebruik je veel data, maar weinig belminuten? Dan kun je een grote bundel nemen en deze combineren met 150 belminuten.

Nieuwe abonnementen KPN

De nieuwe abonnementen zien er als volgt uit. Deze prijzen zijn op basis van een 2-jarig sim-only abonnement zonder korting of andere toevoegingen van KPN Compleet. Klanten die meerdere KPN-diensten combineren, krijgen extra voordeel. Bijvoorbeeld € 5 korting als er een tweede mobiele abonnement op hetzelfde adres is. Als ook vast internet en/of televisie afgenomen wordt, komt daar dubbele data bovenop. Ook wordt het aantal belminuten verdubbeld.

Abonnementen KPN – sinds 4 februari 2019

Alle abonnementen zijn ook geldig in de hele EU. Het abonnement met 100GB data geeft ook recht op gebruik in de VS en Canada. Klanten kunnen per maand wisselen tussen onbeperkt bellen/sms en beperkt bellen en sms. Het tussentijds aanpassen van de databundel is niet mogelijk.

Data0GB2GB5GB15GB50GB100GB
150 bel/sms€ 13,-€ 18,-€ 23,-€ 28,-€ 34,-€ 63,-
Onbep. bel/sms€ 15,-€ 20,-€ 25,-€ 30,-€ 36,-€ 65,-

Ter vergelijking: de oude abonnementen

Ter vergelijking zijn hier nog de oude abonnementen die tot 4 februari verkocht werden. Zo kun je zien welke prijzen het sterkst verlaagd zijn.

Data0GB1GB3GB10GB25GB50GB
Bel/sms150200Onbep.Onbep.Onbep.Onbep.
Prijs€ 13,50€ 20,-€ 26,-€ 30,-€ 36,-€ 79,-

Alleen nieuwe klanten en verlengers

Zoals altijd bij nieuwe formules, blijven bestaande klanten hun huidige abonnementsvoorwaarden behouden. Klanten die aan het eind van hun abonnement zijn of al kunnen verlengen, kunnen bij de provider informeren naar een overstap naar de nieuwe abonnementen.

KPN 5g
Klik/tap voor groter.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Wim

  verdubbeling van data en bel/sms geld niet in alle gevallen. Ik heb nog een heel oud abonnement. Deze vindt blijkbaar KPN te goedkoop en krijg ik die verdubbeling niet.

 • Profielfoto
  hansman

  Toen ik nog een KPN abbo had bracht ik de mail met de fiets rond. Dat ging sneller.

  5 down en 0,5 up

  Hansman

 • Profielfoto
  NI3LS

  Nou, jullie lopen de laatste tijd wel erg achter de feiten aan. Dit stond vorige week al op Tweakers en iCulture, de abonnementen zijn maandag begonnen.

  Zonde van OMT. Einde is nabij.