Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 februari 2019
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe abonnementen KPN: meer data, flexibeler, lagere prijzen

KPN heeft zijn mobiele abonnementen vernieuwd. De nieuwe abonnementen zijn vanaf nu verkrijgbaar en flexibeler op het gebied van belminuten en data. De databundels zijn verruimd en de prijzen over het algemeen iets verlaagd. Er is ook een nieuwe bundel van maar liefst 100GB. Bij het afnemen van KPN compleet wordt die 200GB.

Wat de nieuwe abonnementen flexibeler maakt, is dat het niet langer nodig is om onbeperkt bellen af te nemen bij een grote databundel. Gebruik je veel data, maar weinig belminuten? Dan kun je een grote bundel nemen en deze combineren met 150 belminuten.

Nieuwe abonnementen KPN

De nieuwe abonnementen zien er als volgt uit. Deze prijzen zijn op basis van een 2-jarig sim-only abonnement zonder korting of andere toevoegingen van KPN Compleet. Klanten die meerdere KPN-diensten combineren, krijgen extra voordeel. Bijvoorbeeld € 5 korting als er een tweede mobiele abonnement op hetzelfde adres is. Als ook vast internet en/of televisie afgenomen wordt, komt daar dubbele data bovenop. Ook wordt het aantal belminuten verdubbeld.

Abonnementen KPN – sinds 4 februari 2019

Alle abonnementen zijn ook geldig in de hele EU. Het abonnement met 100GB data geeft ook recht op gebruik in de VS en Canada. Klanten kunnen per maand wisselen tussen onbeperkt bellen/sms en beperkt bellen en sms. Het tussentijds aanpassen van de databundel is niet mogelijk.


Ter vergelijking: de oude abonnementen

Ter vergelijking zijn hier nog de oude abonnementen die tot 4 februari verkocht werden. Zo kun je zien welke prijzen het sterkst verlaagd zijn.


Alleen nieuwe klanten en verlengers

Zoals altijd bij nieuwe formules, blijven bestaande klanten hun huidige abonnementsvoorwaarden behouden. Klanten die aan het eind van hun abonnement zijn of al kunnen verlengen, kunnen bij de provider informeren naar een overstap naar de nieuwe abonnementen.

mobiel internet in nederland
Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuwe abonnementen KPN: meer data, flexibeler, lagere prijzen
Sluiten