Oprichter Flitsmeister komt met dating-app voor vegetariërs

Door: Raymon Mens - 11 reacties
Veganific Flitsmeister

De nieuwste Tinder-kloon heet Veganific en is -zoals de naam al verraden had- speciaal voor vegetariërs en veganisten. Een van de initiatiefnemers achter deze nieuwe app is Jorn de Vries. Je kunt hem kennen als oprichter van het inmiddels erg succesvolle Flitsmeister.

Veganific is ontstaan vanuit een persoonlijke ervaring van de maker van Flitsmeister. Hij maakte van dichtbij een relatie mee waarbij een van de partners veganistisch was. Dit leidde al snel tot spanningen en uiteindelijk zelfs het einde van de relatie.

Tinder voor vega-minded singles

Het blijkt voor veganisten en vegetariërs best een uitdaging te zijn om een gelijkgestemde partner te vinden. Met Veganific als ontmoetingsplatform voor vega-minded singles moeten spanningen over eten in toekomstige relaties voorkomen worden. De app werkt net als Tinder. Je krijgt potentiële partners voorgeschoteld en kunt ze met een veegbeweging liken of disliken.

Veganific 001
Klik/tap voor groter.

Gratis op proef, daarna prijzig

De eerste 5.000 gebruikers krijgen een gratis lidmaatschap voor 3 maanden. Daarna kunnen gebruikers kiezen voor een betaald lidmaatschap voor een periode van 1, 3 of 6 maanden. Het is met € 19,95 wel een prijzige app. Jorn de Vries licht toe: “Hier is heel bewust voor gekozen omdat we hiermee de kwaliteit van de app waarborgen. Wanneer iemand niet oprecht vegan-minded is, zal hij of zij namelijk ook niet zo snel een betaald lidmaatschap afsluiten.”

De app is momenteel alleen in Nederland en België beschikbaar, maar de ambitie is om snel naar Duitsland en de Verenigde Staten uit te breiden.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Imagic

  Uiteindelijk blijft het toch gewoon een ordinaire vleeskeuring app

 • Profielfoto
  rkuipersgrunn

  Bada bum Tss:)

 • Profielfoto
  MIVE

  Heerlijk, mensen die de wereld in zulke kleine eilandjes opdelen.

 • Profielfoto
  BlueSky

  Nu nog een app voor joden, Jinder, voor katholieken, Kinder, voor christenen, Chrinder, voor boedisten, Binder, voor moslims, Minder…..

 • Profielfoto
  Melle

  🙈 bluesky – het ergste is dat je vermoedelijk gelijk zult krijgen. – beste humor in tijden.
  Ook de resultaten van je woordspel: kinder bij katholieken en minder bij moslims…

  Materiaal voor een stand Up comedian.

 • Profielfoto
  koen

  En Slider voor lesbiennes. 😬

 • Profielfoto
  Marco Tenback

  Voor vrouwen welke niet van een goede worst houden 😂

 • Profielfoto
  Yosemite

  Je had destijds ook een dating site voor Apple fans: Cupidtino. Misschien moeten die het nog eens proberen.

 • Profielfoto
  zulu

  Tss, wat een macho reacties.

  Hulde Jorn. Dit wordt een succes!

  Ga zo door.

 • Profielfoto
  donut

  speciale Vega iPhone ?

 • Profielfoto
  Aiko.

  zulu op 21 februari 2019 00:57
  Tss, wat een macho reacties.

  Hulde Jorn. Dit wordt een succes!

  Ga zo door.

  Nouja, er bestaat al veel jaren Vegadates. Dit is alleen een dure toevoeging, lijkt het? In het artikel wordt alleen niet duidelijk gemaakt wat die 20 euro precies inhoudt. Is dat per maand, per 6 maand, eenmalig en komen er nog maandelijkse kosten bij voor het abonnement?

  Overigens begrijp ik wederom niet waarom op deze site dit artikel wordt gepubliceerd. “Alles over apple, imac, ipod, iwatch, ipad”?