‘AirPods 2 hebben extra sensoren, betere bas en meer’

Door: Raymon Mens - 8 reacties
AirPods 2

Na meer dan twee jaar in het naar verluidt binnenkort echt tijd voor de AirPods 2. Apple zou de nieuwe, draadloze oordopjes in het voorjaar onthullen en de geruchten nemen toe. Hoewel de nieuwe AirPods er identiek uitzien, hebben ze toch veel verbeteringen aan de binnenkant.

Volgens de Indiase website MySmartPrice klinken de AirPods 2 ook beter. Er zou inwendig meer ruimte zijn voor het produceren van lage tonen. Daardoor moet een aanzienlijk betere basweergave ontstaan.

AirPods 2 krijgen ook nieuwe coating

Daarnaast krijgen de oortjes volgens bronnen die goed ingelicht zouden zijn ook een betere coating. Dat moet ervoor zorgen dat ze steviger in de oren zitten en minder makkelijk uit je handen vallen. Vooral dat eerste is wel eens een probleem voor mensen met smalle of platte oren. Apple zou een vergelijkbare coating willen gebruiken voor de iPhone 2019-modellen, die een glazen achterkant krijgen en wel wat extra grip kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er berichten dat de nieuwe AirPods, naast de bekende witte kleur, ook in het zwart worden uitgebracht.

Eerder hoorden we al dat de AirPods 2 ook biometrische sensoren krijgen. Details over wat die sensoren gaan meten zijn nog schaars. Je zou echter kunnen denken aan het meten van je lichaamstemperatuur en hartslag via het oor. Apple zou ook zonder Apple Watch nauwkeurige gegevens over je inspanning tijdens bijvoorbeeld het sporten kunnen meten, zolang je de AirPods maar gebruikt.

AirPods 2
Klik/tap voor groter.

‘Massaproductie gestart’

In januari kwam het nieuws naar buiten dat Apple de massaproductie van de AirPods 2 gestart zou hebben. De verkoop in de eerste helft van 2019 starten. Mogelijk zien we de AirPods 2 nog in maart tijdens een Apple-event. Of worden de draadloze oordopjes de ‘one more thing’ van WWDC 2019? (Zie ook ➝ Deze Apple-aankondigingen verwachten we in 2019)

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  iMac Lover

  @Wbbiker dat is de extra DNA sensor, die kijkt of je afwijkingen hebt in je DNA / MRA profiel

   

   

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Nee, het is een anti-diefstal feature. Als het dna niet klopt dan doen de AirPods het niet. Ik zie al de koppen op diverse blogs dat het niet werkt, omdat een familielid de AirPods ook kan gebruiken.:-)

 • Profielfoto
  Webbiker

  @Raymond, mooi verbeterd, zit alleen nog een fout in…

 • Profielfoto
  leovanh

  At last, hoop dat ze nu echt snel komen… zit er op te wachten!

 • Profielfoto
  Melle

  Zit ook te wachten, welke verbeteringen het uiteindelijk allemaal worden – ik koop ze sowieso.

 • Profielfoto
  Willem

  iMac Lover op 11 februari 2019 09:57
  @Wbbiker dat is de extra DNA sensor, die kijkt of je afwijkingen hebt in je DNA / MRA profiel

   

   

  Wat voor primer zou Apple dan gebruiken?

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  Hoe zit het met de batterijtijd? Ik vind uur in de praktijk een beetje weinig

 • Profielfoto
  smacdab

  Straks met korting bij de ziektekostenverzekering. En gratis bij overstap.

  Geluid is perfect voor youtube, podcasts etc. Beyerdynamics headphones bijvoorbeeld laten teveel horen.