Weekend poll: welk product komt eerder?

Door: Raymon Mens - 12 reacties

In het derde weekend van 2019 blikken we voor het laatst vooruit op twee bijzondere producten waarvan we niet weten wanneer ze eigenlijk op de markt komen. Namelijk de nieuwe Mac Pro en AirPower.

Apple beloofde dat de Mac Pro ergens in 2019 te koop is en we kijken ook nog steeds uit naar AirPower. Wanneer deze producten precies zullen verschijnen, is onduidelijk. Welke van deze twee producten verwacht jij als eerste? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er mogelijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  Maikelw

  Ik denk Airpower, dat telefoontje en bijbehorend meuk is natuurlijk veel belangrijker voor Apple dan een machtige machine voor de Pro’s.

 • Profielfoto
  Night

  Ik gok op de iPad Mini 😉

 • Profielfoto
  pannekoek

   

  Airpower, daarmee lijden ze accuut gezichtsverlies. Met de MacPro zitten ze al 5 jaar rockbottom.

 • Profielfoto
  Shmoo

  OMT heeft een hoop nuttige idioten. 😀

   

 • Profielfoto
  Cenobyte

  Apple voor de pro’s??? Laat me niet lachen. Als ze nu een nieuwe iMac uitbrengen met de laatste generatie Intel processor dan is die even snel als de huidige iMac Pro van 5000 Euro. Apple is echt niet indrukwekkend bezig voor de pro’s.

  Hetzelfde geldt voor de laptops: een gemiddelde Dell of HP met de laatste generatie Intel processor veegt de snelste laptops van Apple compleet van tafel. En dan niet met 5% maar gewoon met factor 2 (dus 2x sneller).

  Apple moet snel hun drang naar stiller en platter laten gaan en gewoon de meest recente generatie processoren toepassen in hun producten.

 • Profielfoto
  monty python

  War doen jullie toch op dit forum ? Op Dellfans.com kan je je eigen geliefde producten toch veel beter bewieroken ?
  Trouwens, onze netwerkbeheerder met een 60-tal KMO’s in beheer maakt mij telkens wijs dat die MPB’s zo snel en krachtig zijn. En dat als Windowsverkoper, zelf werkende met zo’n onnozele overprijsde rommelbak van een MBP die geen kat nog koopt. De zot.

 • Profielfoto
  tuuur

  Ik laad mijn i10 TWS Airpods allang draadloos op 😄

 • Profielfoto
  Melle

  2x sneller – de tijd dat per generatie die verschillen bestonden in CPU is lang achter ons. Nu mag je blij zijn det per TWEE generaties een 25% vooruitgang is.

 • Profielfoto
  steveb

  Airpower komt in de voet van het nieuwe scherm dat bij de pro voorgesteld wordt.

  En zal ook het keyboard, muis, trackpad, iPad,… laden

 • Profielfoto
  Melle

  @steveb – met al onze top ideeën zal Apple weeral niet anders kunnen dan ons teleurstellen en ons enkel verassen met de prijs? 😆😬😆

 • Profielfoto
  pruus

  Alweeeeeeeeeer een onzinnige poll. We moeten hier apen voor gaan gebruiken. Apple kijkt niet eens naar Nederland. Veel te weinig aantallen. Dus we mogen meepraten, maar luisteren… ho maar.

 • Profielfoto
  xaddict

  @pruus ja want die polls zijn bedoeld voor Apple 🤦🏼‍♂️