Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 12 januari 2019

Weekend poll: is de Apple TV overbodig geworden?

Tijdens CES 2019 pakte Apple onverwacht de spotlight. De iTunes Store, AirPlay 2 en HomeKit worden namelijk open voor televisiefabrikanten. Samsung gaat de iTunes Store en AirPlay 2 integreren. Daarnaast haken LG, Sony en Vizio aan.

Dat roept de vraag op wat het lot van de Apple TV is. Apple’s settopbox biedt ook AirPlay 2 en iTunes, maar kan ook voor apps en games en als HomeKit-hub gebruikt worden. Zou jij nog een Apple TV kopen nu er televisies met AirPlay 2 en iTunes verschijnen? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enhtousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: is de Apple TV overbodig geworden?
Sluiten