Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 8 januari 2019

Philips breidt Hue Outdoor uit met nieuwe sensor en lampen

In de zomer van 2018 kwam Philips Hue Outdoor op de markt. Het assortiment met slimme lampen voor in de tuin wordt nu uitgebreid met onder ander een outdoor bewegingssensor en meer lampen.

De nieuwe accessoires moeten nog in het eerste kwartaal van 2019 op de markt komen. Philips noemt echter geen specifieke datum. Gelukkig zijn de prijzen wel bekend. Alle nieuwe accessoires hebben bovendien direct ondersteuning voor Apple HomeKit en kunnen met een bestaande Hue Bridge verbonden worden.

Nieuwe Philips Hue Outdoor bewegingsdetector

De nieuwe weerbestendige Hue Outdoor bewegingsdetector werkt draadloos en kan net zoals zijn tegenhanger voor binnenshuis worden ingesteld via de Philips Hue-app. Hier kun je alle gewenste lampen selecteren -binnen of buiten- die moeten worden ingeschakeld wanneer iemand de sensor passeert.

De Hue bewegingsdetector werkt het best op een vlakke muur in een garage, boven een deur of op een geschikte plaats in de tuin. Het bereik is 12 meter en er is een ingebouwde daglichtsensor, waardoor de lichten alleen aan gaan als het buiten donker is. De Philips Hue Outdoor bewegingsdetector is binnenkort verkrijgbaar voor € 49,99.

Philips Hue Outdoor sensor
Klik/tap voor groter.

6 nieuwe Hue Outdoor lampen

  • Hue White Welcome-schijnwerper: robuust ontwerp met hoge lichtopbrengst, helder wit licht. Beschikbaar in eerste kwartaal 2019. Adviesprijs 129,99 euro.
  • Hue White & Color Ambiance-schijnwerper: zelfde ontwerp als witte variant, maar dan met gekleurd licht. Beschikbaar in eerste kwartaal 2019. Adviesprijs 149,99 euro.
Philips Hue Outdoor CES 2019 001
Klik/tap voor groter.
  • Hue White & Color Ambiance Econic: serie lampen bestaande uit plafondlampen (adviesprijs 129,99 euro), wandlampen (adviesprijs 139,99 euro) en een lamp voor gangpaden (adviesprijs 159,99 euro). Geeft zowel wit als gekleurd licht. Behuizing van doorzichtig glas. Komt in het eerste kwartaal op de markt.
Philips Hue Outdoor Econic
Klik/tap voor groter.
  • Hue White & Color Ambiance Impress: serie lampen bestaande uit een wandlamp (adviesprijs 109,99 euro) en padverlichting (adviesprijs 149,99 euro). Geven zowel wit en gekleurd licht. De staande lamp is ook verkrijgbaar als laagspanningsversie. De behuizing is van metaal en doorzichtig glas (adviesprijs 164,99 euro).
Philips Hue Outdoor Impress CES 2019
Klik/tap voor groter.
  • Hue White FUZO: serie lampen bestaande uit twee wandlampen (groot en klein) en twee lampen op een sokkel. Vierkant ontwerp met matglas. De wandlampen kosten respectievelijk 79,99 euro en 84,99 euro. De staande lampen gaan voor 109,99 euro en 129,99 euro over de toonbank.
Hue Outdoor Fuzo
Klik/tap voor groter.
  • Hue Outdoor Calla (groot): grotere variant van de Hue Outdoor Calla, die in de zomer van 2018 uitgebracht werd. De grote variant is 40cm hoog, heeft matglas en een adviesprijs van 149,99 euro. De kleine variant van 25cm blijft verkrijgbaar voor 139,99 euro.
Hue Outdoor Calla
Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
Philips breidt Hue Outdoor uit met nieuwe sensor en lampen
Sluiten