Nog meer hints naar snelle komst AirPower opgedoken

Door: Raymon Mens - 3 reacties
AirPower Airpods 2

Waren we te voorbarig toen we in ons overzicht met Apple-producten voor 2019 schreven dat AirPower wel eens snel kan komen? Waarschijnlijk niet. Er zijn opnieuw hints naar een snelle lancering van de draadloze 3-in-1-lader die eigenlijk al in 2018 op de markt zou moeten zijn.

Apple noemt de lader die je iPhone, Apple Watch en AirPods tegelijk kan laden opnieuw op zijn website. Nu in recent geschreven teksten, namelijk die van de Smart Battery Case voor iPhone XS (Max) en iPhone XR. De tekst is inmiddels van de Nederlandse Apple-site verdwenen, maar stond woensdagavond nog steeds op de Maleisische pagina.

AirPower nog steeds op de planning?

Dit toont aan dat Apple nog steeds van plan is om de draadloze 3-in-1-lader te lanceren. Of dat in ieder geval op het moment van schrijven van deze tekst was. Het probleem is dat we niet weten wanneer deze tekst geschreven is, maar gezien het een nieuw product betreft kan het niet lang geleden zijn.

Op de Nederlandse Apple-site wordt AirPower ook nog steeds genoemd bij de AirPods, wel met de tekst ‘momenteel niet verkrijgbaar’. Zolang die verwijzing niet verdwijnt, houden wij hoop op een snelle verkoopstart.

AirPower verwijzing
Klik/tap voor groter.

‘Massaproductie gestart’

De geruchten rondom een snelle lancering van AirPower nemen de laatste dagen weer toe. Eerder zeiden twee Aziatische bronnen al dat de massaproductie nog in januari gestart wordt. Dat is ruim anderhalf jaar na de eerste aankondiging.

Apple toonde de 3-in-1-lader namelijk al tijdens de introductie van de iPhone X in 2017. Toen was de belofte dat het apparaat in 2018 beschikbaar zou zijn, maar dat bleek toch niet het geval. Naar verluidt kampte Apple met allerlei problemen zoals oververhitting en interferentie. Zijn die nu eindelijk opgelost? Nog even geduld…

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  RV

  Gisteren al de nomad qi charger aangeschaf, een schitteren mooie charger voor de iphone, applewatch en toekomstige airpods 2. Veel mooier dan die van apple!! https://youtu.be/NlMQe35i3Y8

 • Profielfoto
  steveb

  Snelle komst?
  Slechts 1.5 jaar nadat de iPhone klaar was voor deze lader?

 • Profielfoto
  Melle

  @Rv – functioneel ja. Vermoedelijk prijs/kwaliteit oké. Maar mooi? Ik vind het echt een lelijk ding, die Nomad qi.