Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 7 januari 2019

CES 2019: Netatmo onthult slimme deurbel met HomeKit

Las Vegas staat tijdens CES 2019 in het teken van veel nieuwe accessoires en gadgets. Ook HomeKit krijgt aandacht, want Netatmo heeft een nieuw apparaat met de toepasselijke naam Smart Video Doorbell aangekondigd. Het is, zoals je al kon raden, een deurbel die met HomeKit werkt.

Wanneer iemand aanbelt, ontvang je een notificatie met video op je iPhone. De camera is 1080p en wordt ook gebruikt om personen die niet aanbellen te detecteren. Voor in de nacht is er infraroodzicht en je kunt met de bezoeker aan de deur praten dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon.

HomeKit en geen abonnement nodig

Er zijn al veel slimme deurbellen op de markt, bij voorbeeld die van Nest. Netatmo’s exemplaar onderscheidt zich echter op twee punten. Ten eerste is het apparaatje HomeKit-compatibel, een garantie voor een goede integratie met iOS. Ten tweede is er geen abonnement nodig. Video wordt op de meegeleverde microSD-kaart opgeslagen en het is mogelijk om video’s op te slaan in een Dropbox-account of te uploaden naar een FTP-server.

Netatmo deurbel homekit
Klik/tap voor groter.

De slimme deurbel is uiteraard weerbestendig en ontworpen om een ​​bestaande bel te vervangen. De stroom loopt via de kabels van een bestaande bedrade deurbel.

Netatmo Smart Video Doorbell komt later dit jaar

Het product zal in de tweede helft van 2019 gelanceerd worden en komt dan ook naar Nederland. De prijs is op dit moment nog onbekend.

Meer CES 2019…


CES 2019 vindt plaats in de week van 7 januari 2019. Benieuwd naar meer aankondigingen? Bekijk ons overzicht met meer nieuwe accessoires en gadgets die eraan komen ?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
CES 2019: Netatmo onthult slimme deurbel met HomeKit
Sluiten