Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 15 januari 2019
Leestijd: 1 minuut

IKEA verkoopt nu ook goedkope Lightning-kabels voor iPhone

Bij IKEA hoef je al lang niet meer aan boekenkasten, tafeltjes en Zweedse balletjes te denken. De Zweedse woongigant heeft ook een steeds aantrekkelijker productaanbod voor Apple-gebruikers. Denk aan lampen en rolgordijnen met HomeKit en nu ook goedkope Lightning-kabels voor de iPhone.

Nieuw in het assortiment zijn de LILLHULT-kabels met Lightning. Ze zijn door Apple ‘Made for iPhone’ gecertificeerd en werken dus gegarandeerd. De prijs is uiterst vriendelijk, namelijk € 7,99 voor een kabel van anderhalve meter.

Gecertificeerde Lightning-kabel voor iPhone

Wij hebben een kabel van IKEA geprobeerd en zijn onder de indruk van de degelijkheid. Het omhulsel is van textiel en voelt stevig maar toch beweeglijk aan. Om de kabel zit bovendien een elastische band die werkt als snoerhouder. Handig tijdens het opbergen.

IKEA Lightning kabel iPhone 001
Klik/tap voor groter.

Meer handige kabels en laders van IKEA

In het assortiment van de Zweedse woongigant zijn nog meer handige kabels en laders te vinden. Bijvoorbeeld voor de iPad Pro of MacBook met USB-C. We vonden ook twee laders die goedkoop en handig zijn. Een overzicht van de nieuwe producten:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
IKEA verkoopt nu ook goedkope Lightning-kabels voor iPhone
Sluiten