Apple start verkoop Blackmagic eGPU Pro voor Mac

Na een paar maanden vertraging is Apple gestart met de verkoop van de Blackmagic eGPU Pro. Handig om je Mac(Book) via Thunderbolt 3 een grafische boost te geven. De Blackmagic eGPU Pro is de duurdere (en krachtigere) variant van de Blackmagic eGPU, die al langer op de markt was.

De eGPU Pro is uitgerust met een Radeon RX Vega 56 grafische kaart. Die is ook te vinden in de iMac Pro. Iedere Mac met Thunderbolt 3 kan profiteren van een externe GPU, maar goedkoop zijn ze niet. De Pro-variant van BlackMagic kost bijvoorbeeld € 1.359,-

Blackmagic eGPU Pro
Klik/tap voor groter.

Een iets bescheidener model staat ook in de catalogus. De eGPU met Radeon Pro 580 grafische kaart, die ook te vinden is op de 27-inch high-end iMac, kost € 695,-

Reageer op artikel:
Apple start verkoop Blackmagic eGPU Pro voor Mac
Sluiten